Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιερέας που έστειλε ροζ βίντεο σε 12χρονο

Image
ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ
 clock 09:05 | 07/06/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Αφέθηκε ελεύθερος έως τις 16/6, οπότε και θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης από την Αργολίδα.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του 40χρονου, προκειμενου να γίνει άρση απορρήτου των συνομιλιών που είχε, από τις 24 Μαΐου ως τις 2 Ιουνίου, για να διαπιστωθεί ότι -όπως υποστηρίζει- η αποστολή του άσεμνου υλικού έγινε από λάθος και προορίζονταν για άλλο παραλήπτη που είναι ενήλικος.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας του ανηλίκου αντιλήφθηκε μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο, που έστειλε ο φερόμενος ως δράστης στον ανήλικο, μέσω της εφαρμογής messenger. Ο ιερέας κατέγραφε τον εαυτό του γυμνό και τα έστελνε στον ανήλικο.

Από τον ήχο του βίντεο, οι γονείς του παιδιού -όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν- και συγκεκριμένα ο 52χρονος πατέρας του ανήλικου, αναγνώρισαν την φωνή του φερόμενου ως δράστη και κατήγγειλαν το περιστατικό, αρχικά στο Α.Τ Ερμιονίδας και ακολούθως στο Τ.Α Ναύπλιου, όπου διενεργήθηκε προανάκριση.

Επίσης, έχουν κατασχεθεί τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, ένας φορητός υπολογιστής και ένας “πύργος” σταθερού υπολογιστή που ανήκουν στον 40χρονο ιερέα, ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Ο ιερέας επιμένει πως το βίντεο στον 12χρονο εστάλη εκ παραδρομής και πως το έστελνε σε έναν φίλο του με το ίδιο όνομα.

«Δεν έχω επικοινωνία με κανένα ανήλικο. Το βίντεο στάλθηκε εκ παραδρομής, θεωρώντας ότι μιλάω με έναν διαδικτυακό μου φίλο από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον ανήλικο. Είμαι συντετριμμένος».

«Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με έναν ενήλικα διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα πότε καμία φυσική επαφή με κανέναν».

Ο 12χρονος μίλησε στους γονείς του

Ο 12χρονος, μόλις πήρε το πρώτο βίντεο στο κινητό του, φέρεται να αντέδρασε άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έστειλε στον πατέρα του ζητώντας του βοήθεια για το τι πρέπει να κάνει.

Η μητέρα του 12χρονου, αφού μίλησε πρώτα με το παιδί της, πήγαν μαζί στο τμήμα και έκαναν τη μήνυση σε βάρος του 40χρονου κληρικού.

«Με κάλεσαν κι άλλες μητέρες και μου είπαν ‘κι εμείς την πατήσαμε, μπράβο που μίλησες’».

Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τα τέσσερα κινητά του ιερέα, τον υπολογιστή και ό,τι άλλο ηλεκτρονικό μέσο έχει ο Αρχιμανδρίτης στην κατοχή του, προκειμένου να διαπιστώσουν τι μηνύματα έστελνε και πού.

Το βέβαιο είναι ότι ο ιερέας είχε πλούσια δράση στο διαδίκτυο, με αρκετές φωτογραφίες όπου περιτριγυρίζεται από παιδιά.

Ένας ιερέας που καθημερινά ανέβαζε βιντεάκια, όχι μόνο για να κηρύξει τον λόγο του Θεού αλλά και για να σχολιάσει, όπως εκείνος θεωρεί, την επικαιρότητα, χωρίς να κρύβει και το πάθος του για τη ταχύτητα και τα αυτοκίνητα.

Η υπόθεση σήμερα αναβλήθηκε για να εκδικαστεί σε 10 ημέρες. Έως τότε, ο Αρχιμανδρίτης, ο οποίος έχει τεθεί σε αργία, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο πατέρας του 12χρονου μιλώντας στο Mega ευχαρίστησε τη ΜΜΕ που ανέδειξαν το περιστατικό.

«Παλιότερα είχαμε βγει και για ποτό με τον ιερέα και του είχα και πλήρη εμπιστοσύνη», είπε αρχικά ο κ. Κερεμέζης.

Δείτε το βίντεο του Mega:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχιμανδρίτης: «Νόμιζα ότι το έστειλα σε ενήλικο σε διαδικτυακό σεξ»

Τραγωδία: 17χρονος μαθητής καρφώθηκε με τη μηχανή του σε απορριμματοφόρο

Πάρκαραν στη μέση του δρόμου και κοιμήθηκαν ολόγυμνοι μέσα στο αυτοκίνητο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis