Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: 17χρονος μαθητής καρφώθηκε με τη μηχανή του σε απορριμματοφόρο

Image
μηχανή απορριμματοφόρο
 clock 07:12 | 07/06/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα σε 17χρονο μαθητή στην Καβάλα το πρωί της Δευτέρας, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και σφηνώθηκε στις ρόδες ενός απορριμματοφόρου.

Το θύμα, ο νεαρός, βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς το απορριμματοφόρο πάτησε και "έλιωσε" τη μηχανή, σκοτώνοντας τον 17χρονο και τραυματίζοντας ελαφρά τον συνεπιβάτη.

Το απορριμματοφόρο (τύπου πρέσα) κατευθυνόταν προς τον ΧΥΤΑ του δήμου Καβάλας, όταν ο 17χρονος οδηγός του δικύκλου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο και να βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του μεγάλου οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Image
ΚΑΒΑΛΑ ΘΥΜΑ

(Ο άτυχος 17χρονος)

Όπως αναφέρει το proininews.gr, ο νεαρός ήταν μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας, με το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου να εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το τραγικό γεγονός, τονίζοντας με ανακοίνωσή του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πενθούν για την απώλεια μαθητή τους από δυστύχημα στην άσφαλτο.

Η ανακοίνωση του σχολείου για τον θάνατο του μαθητή

"Αισθήματα βαθιάς οδύνης μας κυρίευσαν, όταν πληροφορηθήκαμε τον θάνατο μαθητή μας σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Ο μαθητής μας είναι ο Τόπι Ενέα, οδηγός της μηχανής που "καρφώθηκε" κάτω από απορριμματοφόρο του Δήμου Καβάλας.

Ένα πρόσχαρο παιδί, αγαπητό σε όλους, αθλητής, παίχτης της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει κουράγιο στους δικούς του.

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, ότι τα παιδιά οδηγούν τις μηχανές τους -άλλοτε με δίπλωμα, άλλοτε χωρίς- με απερισκεψία και υψηλό βαθμό επικινδυνότητας εντός και εκτός πόλης. Έχουν άγνοια κινδύνου και μπορεί να εμπλακούν σε ατύχημα οποιαδήποτε στιγμή.

Φέτος, μαθητές/-τριες του σχολείου ενεπλάκησαν σε τουλάχιστον 7 μείζονα ατυχήματα. Το σχολείο πενθεί και δεν είναι η πρώτη φορά… Ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: 12χρονος έπεσε από μπαλκόνι - Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Ηράκλειο - ενδοοικογενειακή βία: Σοκάρουν τα στοιχεία για τη μάστιγα της εποχής

Καβάλα: Θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis