Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στα Εξάρχεια: «Με έκανε τόπι στο ξύλο», λέει ο πατέρας του καθ' ομολογίαν δράστη

Image
Εξάρχεια δολοφονία
 clock 08:11 | 09/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 50χρονου μουσικού αναζητούν οι Αρχές, στην υπόθεση θρίλερ που διαδραματίστηκε στα Εξάρχεια.

Φίλος και μακρινός συγγενής του θύματος δηλώνει ο 48χρονος καθ’ ομολογία δράστης της άγριας δολοφονίας, ο οποίος μετέβη στην Αθήνα για να τον συναντήσει, αφού πρώτα έκλεψε με τη χρήση βίας το αυτοκίνητο ενός Αλβανού από τον Τύρναβο για το ταξίδι του με προορισμό τα Εξάρχεια.

Πριν από μερικές ημέρες είχε τσακωθεί με τον πατέρα του, τον οποίο χτύπησε και καταγγέλθηκε για ενδοοικογενειακή βία.

Άνοιξε το κεφάλι του 50χρονου με σφυρί

Ο 48χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και μόλις ξεμέθυσε, είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε άσχημα τον 50χρονο επειδή τσακώθηκαν για λόγους που δεν θυμάται και έχασε τον έλεγχο. Ο καθ' ομολογία δράστης χτύπησε με βάρβαρο τρόπο το θύμα, χρησιμοποιώντας εκτός από τις γροθιές του, ένα σφυρί, με το οποίο άνοιξε το κεφάλι του 50χρονου μουσικού.

Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (8/2) από τη φασαρία και μόλις οι άνδρες τις ΕΛ.ΑΣ κλήθηκαν στο σημείο, αντίκρισαν μέσα στο διαμέρισμα τον 50χρονο να κείτεται νεκρός ενώ δίπλα του βρισκόταν πεταμένο το σφυρί και ένα τσαπί.

Αλκοόλ, ναρκωτικά και κενά μνήμης

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από αλκοόλ, ο δράστης είχε κάνει εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί γιατί διαπληκτίστηκε με το θύμα και του αφαίρεσε τη ζωή. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα, ενώ ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και έλεγε ασυναρτησίες.

Το απόγευμα της Πέμπτης (8/2), ο 48χρονος παραδέχθηκε ότι τον σκότωσε αλλά δεν μπόρεσε να εξηγήσει τί ήταν αυτό που τον ώθησε στην ακραία πράξη του, τη στιγμή που ο 50χρονος μουσικός τον φιλοξενούσε στο διαμέρισμά του, στο κέντρο της πρωτεύουσας. «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα» φέρεται να είπε, ομολογώντας ουσιαστικά ότι δολοφόνησε τον φίλο του.

Ο δράστης θυμάται ότι τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, αλλά δεν θυμάται -όπως λέει- αν χρησιμοποίησε το σφυρί και το τσαπί που βρέθηκε δίπλα από το θύμα.

 

Συγκλονίζει ο πατέρας του δράστη: «Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή»

Εν τω μεταξύ, σοκάρουν τα λόγια του πατέρα του καθ’ ομολογία δράση της δολοφονίας του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια, ο οποίος είπε στο Star ότι «πρέπει να δικαστεί και να σαπίσει στη φυλακή».

Ο πατέρας του 48χρονου αποκάλυψε στο Star πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από το ίδιο του το παιδί.

Σύμφωνα με το Star, τον Ιανουάριο ο πατέρας του 48χρονου τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία και ο δράστης είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια με αναστολή.

«Ήρθε στις 5 το πρωί και μου επιτέθηκε, με χτυπούσε μία ώρα. Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο 10 μέρες. Επιθετικότατος σε εμένα κάθε μέρα. Πιστεύετε ότι κλείδωνα την πόρτα; Ποια πόρτα καταλάβαινε αυτός; Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα», είπε ο πατέρας του.

 

«Είχε τρέλα ο άνθρωπος. Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Δηλαδή έπρεπε να γίνει το κακό; Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή», πρόσθσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: "Φωτιά τα ενοίκια" - Στα ύψη και οι τιμές πώλησης ακινήτων

Φάμελλος στο Ράδιο Κρήτη: Επίθεση στην κυβέρνηση για αγρότες, παιδεία, ακρίβεια, ψήφισμα Ευρωκοινοβουλίου

Τα φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία μπορεί να συνδέονται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis