Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα ήταν κακό το δημοψήφισμα, λέει ο Αλέξης Μητρόπουλος

Image
mitropoulos.jpg
 clock 13:09 | 19/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανοικτό άφησε σήμερα το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, υποστηρίζοντας ότι ο στόχος του έντιμου συμβιβασμού φαίνεται ότι είναι ανέφικτος με τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς οι δανειστές στήνουν σχεδιασμένα «σκηνικό ρήξης».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι οι δανειστές επιμένουν στην εφαρμογή του e-mail Χαρδούβελη Το ζήτημα του ασφαλιστικού είναι ακραία επιτακτικό. Τα μέτρα που έχει δουλέψει καιρό ο Ρωμανιάς, δεν μπορούν να αποδώσουν άμεσα και οι ανάγκες του ασφαλιστικού είναι πολύ άμεσες και πολύ επιτακτικές», δήλωσε ο κ. Μητρόπουλος, όπως αναφέρει το Έθνος. 

Και πρόσθεσε: «Υπό αυτή την έννοια, έχει σημασία αυτό που προωθεί κι ο υπουργός Εργασίας, να παγώσουν οι σκληρές ρυθμίσεις των δύο ασφαλιστικών νόμων. Άρα, λοιπόν, δεν είναι κακό να αναζητήσει ο Τσίπρας μία ειδική νομιμοποίηση είτε μέσω δημοψηφίσματος ή άλλων επιλογών αν έχει να καταλήξει σε μία συμφωνία. Υπό αυτή την έννοια όλα είναι στο τραπέζι».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis