Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Απείλησε την πρώην συζυγό του με όπλο στη δουλειά της

Image
πιστόλι
 clock 14:24 | 09/02/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Τον τρόμο έζησε γυναίκα στον Αλμυρό Βόλου, όταν ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στο μαγαζί που εργάζεται και την απείλησε με όπλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα. Η γυναίκα ήταν μόνη στην επιχείρηση, όταν ο δράστης εισέβαλε στον χώρο εργασίας της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος» ο 39χρονος βγήκε το βράδυ της Δευτέρας με τον ξάδελφό του, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χθες τα ξημερώματα πήγε στο καφέ – τυροπιτάδικο, όπου εργάζεται η γυναίκα και την απείλησε με πιστόλι κρότου ότι θα την σκοτώσει.

Αναστατωμένη τον είδε μπροστά της με το πιστόλι να το οπλίζει και τον άκουσε να την προειδοποιεί: «Αν ξανασυμβεί ο,τιδήποτε, θα πεθάνεις».

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.

Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Η παθούσα ήταν σε κατάσταση σοκ.

Από τις καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 39χρονος πήγε στην επιχείρηση με αυτοκίνητο συγγενούς του. Το ΙΧ εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του ξαδέρφου του, ηλικίας 55 ετών, και στο εσωτερικό του υπήρχε το πιστόλι.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το όπλο, το οποίο αποδείχτηκε ότι είναι πιστή απομίμηση αληθινού με φυσίγγια και στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνες στα σπίτια και των δύο.

Αμφότεροι κατέληξαν με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου κρατούνται και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας.

Τι υποστηρίζει ο δράστης

Εναντίον του πρώην συζύγου της 36χρονης οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, παράβαση του νόμου περί όπλων, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, εξύβριση και απειλή.

Εναντίον του ξαδέλφου του σχημάτισαν δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλου και συνέργεια σε όλες τις προαναφερόμενες πράξεις.

Και οι δύο ισχυρίζονται τώρα ότι δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν τίποτα.

Συγκεκριμένα, ο ένας υποστηρίζει ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν ξέρει τίποτα, ούτε πού βρήκε το όπλο.

Ο δεύτερος λέει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στο περιστατικό. «Μου πήρε το όπλο χωρίς να το καταλάβω. Δεν γνωρίζω τίποτα», φέρεται να λέει.

Ομως, ο 39χρονος, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, πήγε στο κατάστημα όπου εργάζεται η πρώην σύζυγός του επιβαίνοντας στο ΙΧ του ξαδέρφου του και στη συνέχεια αποχώρησε από το μαγαζί με τα πόδια. Η προανάκριση συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Τον βρήκε η κόρη του απαγχονισμένο στη σκάλα...

Ηράκλειο: Προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού το «Νήσος Ρόδος»

Κρήτη: Βαριές ποινές για τους 3 δραπέτες από το Αυτόφωρο

Κρήτη: Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας - εξπρές το νησί - Πού εντοπίζονται προβλήματα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis