Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλείεται να βίαζε την εγγονή μας, λέει η σύζυγος του 78χρονου – 53 χρόνια είμαστε μαζί, δεν μπορεί να είναι παιδεραστής

Image
βιασμος
 clock 23:40 | 03/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης στο Κερατσίνι ερευνούν οι Αρχές, με δράστη τον 78χρονο παππού τής 16χρονης σήμερα κοπέλας, την οποία φέρεται να βίαζε από τα εννέα της χρόνια.

Ο ηλικιωμένος με χρήση σωματικής βίας, χρησιμοποιώντας την υπέρτερη φυσική του δύναμη έναντι ενός μικρού παιδιού το ακινητοποιούσε και το εγκλώβιζε για να προχωρά στις αρρωστημένες του πράξεις. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ασελγούσε στην εγγονή του όταν το παιδί επισκεπτόταν το σπίτι του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε μόνος με τη μικρή και η σύζυγός του και η μητέρα του παιδιού βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Αρνείται τα πάντα η γιαγιά της ανήλικης

Η γιαγιά της 14χρονης και σύζυγος του 78χρονου μίλησε στο Star και διέψευσε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι το παιδί λέει ψέματα.

«Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ. Δεν είναι ότι ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Ήμουνα εδώ! Και η μητέρα της. Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής! Σε παρακαλώ!», είπε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης

Θλίψη για τον θάνατο βρέφους - Έφυγε από τη ζωή μόλις τριών μηνών

Υπόθεση Άλεξ: 18 χρόνια από το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis