Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Κλείδωσαν τα ανήλικα παιδιά τους στο μπαλκόνι και έφυγαν από το σπίτι

αμεση δραση
 clock 18:12 | 12/03/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Κλειδωμένα στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στα Πατήσια, άφησε ένα ζευγάρι Μαροκινών, τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας μόλις 3 και 6 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκαν για το απίστευτο αυτό περιστατικό το βράδυ του Σαββάτου και έσπευσαν στην οδό Κέας στα Πατήσια, όπου εντόπισαν στο μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου τα δύο ανήλικα.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν εντόπισαν τους γονείς, ηλικίας 36 ετών ο πατέρας και η 27 η σύντροφός του, που είχαν φύγει από το σπίτι και τους πέρασαν χειροπέδες, σχηματίζοντας σε βάρος τους δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Με εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Σημάδια βελτίωσης για τον 23χρονο μετά το σοβαρό τροχαίο στους Κουνάβους

Ηράκλειο: Φωτιά σε σπίτι - Στο νοσοκομείο ζευγάρι

Κρήτη: Βίντεο σοκ από το τροχαίο του 29χρονου που ακρωτηριάστηκε

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis