Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου

καλοκαίρι έρωτας ζευγάρι θάλασσα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Κριός
Η έμπνευση σήμερα μπορεί να έρθει από παντού, ειδικά όσον αφορά καινούργια πράγματα που ετοιμάζεις.

Ταύρος
Ανασφάλεια και απόπειρα συναισθηματικών χειρισμών πηγαίνουν χέρι-χέρι. Προσπάθησε να είσαι ακέραιος επειδή διαφορετικά πηγαίνεις για μαλλί κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Δίδυμοι
Θα κάνεις σίγουρα σωστότερες επιλογές αν δεν αντιμετωπίζεις τους άλλους μόνο ως προς το τι έχουν να σου δώσουν και πόσο να σε διασκεδάσουν.

Καρκίνος
Ούτε με το φαγητό λύνονται όλα, ούτε με μια διαρκή πολυασχολία για να αποφεύγεις να ασχοληθείς με τα ουσιαστικά. Να 'σαι πιο επιλεκτικός.

Λέων
Δεν είναι για σοβαρές διαδικασίες η μέρα, είναι όμως εξαιρετική για ό,τι θέλει φαντασία και τολμηρές ιδέες. Απόφυγε κουτσομπολιά και χειρισμούς.

Παρθένος
Αν αισθάνεσαι ανικανοποίητος μέσα σου ή στο σπίτι σου ενδεχομένως αυτά που κυνηγάς να είναι απλά πρόχειρες λύσεις.

Ζυγός
Συνήθως ξέρεις πού να τραβήξεις τη γραμμή στις κουβέντες σου, όμως σήμερα είναι σαν να τσιγκλίζεις τους πάντες. Εσύ παράμεινε ήρεμος όμως.

Σκορπιός
Υπάρχει απληστία συναισθηματικά, σεξουαλικά και χρηματικά. Καλό είναι να μην θίξεις ανθρώπους και δημιουργήσεις φασαρία για χάρη τους.

Τοξότης
Είσαι επιρρεπής σε παρορμητικότατες κινήσεις κι αποφάσεις. Όπου εμπλέκονται κι άλλοι κάνε την χάρη στον εαυτό σου να γνωρίζεις τι κάνεις.

Αιγόκερος
Γενικώς καλύτερα να κινείσαι ανοιχτά γιατί πας να αποφύγεις κάτι άκυρο που φοβάσαι και καταλήγεις να κάνεις χειρισμούς με τους οποίους σου πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι.

Υδροχόος
Τάσεις φυγής στη νιοστή, είτε το λένε διακοπές, είτε το λένε κάνω σχέδια για μετά ενώ δεν ξέρω τι μου γίνεται τώρα, είτε γράφω τη δουλειά και κάνω ντόλτσε βίτα.

Ιχθύες
Πριν δώσεις ένα κάρο χρήματα ή κάνεις μια γερή συναισθηματική επένδυση, τσέκαρε ότι το αντικείμενο έχει όντως επαφή με το ποιος είσαι και από πού έρχεσαι.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου

τουρισμός θάλασσα κολύμπι καλοκαίρι καύσωνας γυναίκα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Λάβε υπόψη σου πώς αισθάνεσαι σωματικά στα σχέδιά σου. Υπάρχει τρόπος να διασκεδάσεις κάνοντας και πράγματα που είναι πιο ξεκούραστα.

Ταύρος
Όσο πιο προσαρμοστικός είσαι σε πιθανές ανακατωσούρες του προγράμματος και των συνεννοήσεών σου, τόσο το καλύτερο για σένα.

Δίδυμοι
Να 'σαι βέβαιος ότι ξέρεις πού πηγαίνεις, με ποιον, πότε και πώς και να μη βιάζεσαι να ξεκινήσεις αν όχι. Ισχύει κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Καρκίνος
Καλύτερα να αποφύγεις να πεις ναι σε προσκλήσεις που ακούγονται ακόμη και καταπληκτικές αλλά ξέρεις μέσα σου ότι δεν έχεις καμία όρεξη.

Λέων
Λάβε τις απαραίτητες προφυλάξεις στη σεξουαλική σου ζωή κι ένα βήμα παραπέρα, στα οικονομικά σου και συναισθηματικά, κυρίως κατά της φούσκας.

Παρθένος
Προσπάθειες που καταβάλλεις στις συνεργασίες ή τη σχέση σου με έξτρα ρομαντισμό ή προσδοκίες, μάλλον εξαντλούν παρά ανταμείβουν.

Ζυγός
Μπορεί να έχεις την εντύπωση ότι ορισμένα θέματα υγείας ή πρακτικά ζητήματα δεν κουνιούνται με τίποτα, όμως είναι απλά μια εντύπωση.

Σκορπιός
Τα προβλήματα της σχέσης και των συνεργασιών σου είναι γνωστά. Αν τώρα εσύ επιμένεις να ελπίζεις όπως και πριν να τα μάθεις, επιλογή σου.

Τοξότης
Σε φάσεις που είναι όλοι καλά κι ευχάριστα, τύπου διακοπές, προφανώς και λιγοστεύουν τα θέματα οικογενειακά, γραφείου, σπιτιού κ.οκ. Δεν είναι μόνιμο.

Αιγόκερος
Να 'σαι προσεκτικός ώστε να μην αγοράσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Εν ανάγκη ανάβαλλε αποφάσεις.

Υδροχόος
Αυτά που υπόσχεται ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου, τσέκαρε ότι όντως αφορούν κι εσένα γιατί από όρεξη μπόλικη κι από χόρταση ψιλά πράγματα.

Ιχθύες
Καλό είναι να μην παραπλανήσεις άθελά τον εαυτό σου ή τους άλλους, υποθέτοντας δυνατότητες, επαγγελματικά και πρακτικά, που δεν υπάρχουν.