Γυναίκα

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου

ευτυχία-διασκέδαση-γυναίκα-ουράνιο τόξο.jpg

ΚΡΙΟΣ

Αισιοδοξείτε και απεγκλωβίζεστε από αρνητικές σκέψεις, τώρα η αποφασιστικότητα σας θα ενισχύσει με τόλμη τη δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε άμεσα σε οικονομικές διεκδικήσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διατηρήσετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας αισθηματικές ή επαγγελματικές, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, χαλιναγωγείστε την παρορμητικότητα σας.  Αν εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική θα φέρετε στα νερά σας τα συγκεκριμένα άτομα που θέλετε να επηρεάσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά τότε θα φτάσετε στον στόχο σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα καταλήξει σε επιτυχία αρκεί να μην καμουφλάρετε τις πραγματικές σας βλέψεις. Παραδεχτείτε τα αισθήματα σας, δείξτε ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά και θα δείτε πως δεν θα υπάρξει περίπτωση να απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τολμηρή θα είναι η σκέψη σας, θα διεκδικήσετε με άμεσο και μεθοδικό τρόπο. Αφήνετε στην άκρη προκαταλήψεις και αναστολές, με δυναμική διάθεση θα διαγράψετε παλιές αποτυχίες, περνάτε σε καινούργια άλματα. Τώρα θα αποδειχθείτε ενεργός ανταγωνιστής, εκτοπίζετε άτομα που σας φέρθηκαν με κακεντρέχεια. Η απόφαση σας να κυνηγήσετε την πρόοδο σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν με επιτυχία παλιά σφάλματα. Μπαίνει τέλος στη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να διεκδικήσετε την κορυφή, να κυνηγήσετε με στόχο την απόλυτη επιτυχία. Επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, ταχτοποιείτε ή βάζετε σε πρόγραμμα τυχόν οικονομικές οφειλές. Στον αισθηματικό σας τομέα  θα υπάρξει απρόοπτη πρόκληση, ένα καινούριο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη.  Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα σας χαρακτηρίζει αυτοσυγκράτηση, θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί και αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίστε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό σας τομέα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις προτιμήσεις σας, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε με το ταίρι σας θα βρεθεί η χρυσή τομή που θα λύσει τις παρεξηγήσεις, από σήμερα περνάτε σε στάδιο συμφιλιωμένης και αρμονικής συνύπαρξης. 

ΖΥΓΟΣ

Αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε την καριέρα σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, δεν θα υπάρξει αποτυχημένη κατάληξη. Στα αισθηματικά σας, ευχάριστη συνάντηση δεν αποκλείεται να ανατρέψει όλη την πορεία της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να σας πιάσει ένα μικρό άγχος σχετικά με καταστάσεις που αφήσατε στην μέση επαγγελματικές ή οικονομικές. Θα έχετε τη θέληση να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τρόπο άμεσο και δημιουργικό, η εργασιακή σας στάση θα είναι συνεργάσιμη, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Δείξτε προσοχή στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, ίσως να υπάρξουν κυκλοθυμικές αντιδράσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας, διατηρήστε την κοινωνικότητα σας θα είναι λάθος αν απομονωθείτε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα λείψουν οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς συντηρητικές τοποθετήσεις, η τύχη θα είναι ευνοϊκή μόνο με τους τολμηρούς. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ότι θεωρείτε πως θα βελτιώσει τη ζωή σας, δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα υπερισχύσετε σε καταστάσεις επαγγελματικού ανταγωνισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα προκύψουν γεγονότα που δεν θα τα περιμένετε, θα σας εκπλήξουν και θα σας φέρουν ανυποψίαστες θετικές αλλαγές. Με λίγα λόγια θα σημειωθούν απρόβλεπτα συμβάντα που ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Χρήματα καταφθάνουν στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες και τα υπερβολικά έξοδα. Στον αισθηματικό σας τομέα η εμφάνιση προσώπου που είχε διαγράφει από τη σκέψη σας, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, μελετήστε καλά τα ενδεχόμενα σε τυχόν οικονομικά άλματα. Μάχιμη δυναμικότητα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος των επαγγελματικών εξελίξεων που θα προκύψουν. Καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει δυνατότητα επαγγελματικής βελτίωσης. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, εσείς που είστε σε σχέση προσοχή να μην απογοητεύσετε ή πληγώσετε το ταίρι που έχετε δίπλα σας.

ΙΧΘΥΣ

Άμεσο ενδιαφέρον θα δείξετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό σας. Με επιτυχία θα κλείσει ένα οικονομικό σας ζήτημα, λαμβάνετε χρηματικό ποσό που το αναμένατε εδώ και πολύ καιρό. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης και όχι κατανάλωσης, αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα. Στον αισθηματικό σας τομέα, τολμηρή θα είναι η στάση σας ως προς το αντίθετο φύλο, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από το πρόσωπο που θα προσεγγίσετε.

 

via

 

Γυναίκα

Fitness

Δίαιτα: Συνταγές για ομελέτα ιδανικές για απώλεια βάρους

ομελέτα

Εάν προσπαθείτε να χάσετε κιλά, το αυγό είναι μία τροφή που δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή σας.

Ένα μεγάλο αυγό έχει μόλις 70 θερμίδες και 5 γραμμάρια λίπους. Είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και από τις λίγες τροφές που περιέχουν βιταμίνη D. Επίσης η κατανάλωση αυγού προκαλεί κορεσμό κάτι που επίσης συντελεί στην πιο γρήγορη απώλεια βάρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίαιτα των βραστών αβγών: Χάστε έως 5 κιλά σε 14 μέρες

Οι συνταγές με αυγά ποικίλουν και ένας από τους πιο κλασικούς τρόπους για να το μαγειρέψουμε είναι οι ομελέτες.

Εκτός από μία απλή ομελέτα μπορείτε να προσθέσετε λαχανικά και πόσα ακόμα πράγματα και να φτιάξετε νόστιμα και κυρίως υγιεινά πιάτα που θα σας κρατήσουν χορτάτους, χωρίς να σας επιβαρύνουν με πολλές θερμίδες.

Ομελέτα με λαχανικά και γαλοπούλα

 • 1 κρεμμύδι
 • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
 • 1 μεσαίο καρότο
 • 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
 • αλάτι - πιπέρι
 • 4 αυγά ολόκληρα
 • ασπράδια από 2 αυγά
 • γαλοπούλα

Muffins ομελέτας με πιπεριές και σπανάκι

 • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
 • 1/2 πράσινη πιπεριά
 • 1/2 κόκκινη πιπεριά
 • 1 μεσαίο φρέσκο κρεμμύδι
 • 1 χούφτα σπανάκι
 • 4 αυγά

Δείτε τη διαδικασία για να φτιάξετε τις παραπάνω συνταγές στο βίντεο που ακολουθεί.

Στο ίδιο βίντεο μπορείτε να δείτε επτά ακόμα συνταγές για υγιεινές ομελέτες με λίγες θερμίδες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυγά: Ο υγιεινός τρόπος να τα μαγειρέψετε και να τα απολαύσετε άφοβα

Αδυνάτισμα: 6 ροφήματα που θα σου κάψουν το λίπος από την πρώτη ημέρα