Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου

τουρισμός θάλασσα κολύμπι καλοκαίρι καύσωνας γυναίκα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Ένα ξεβόλεμα στο σπίτι και μέσα σου το έχει η μέρα, προσπάθησε να μην το υποκαταστήσεις με κοινωνικότητες. Δες το γι’ αυτό που είναι.

Ταύρος
Περιορισμένη η διάθεση να αναλωθείς σε άσκοπες κουβέντες και βόλτες τελικά, ακόμη κι αν το επιχειρήσεις. Διάλεξε πιο ειλικρινά.

Δίδυμοι
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους κι αυτό χρειάζεται να το θυμάσαι σε οτιδήποτε αφορά την τσέπη και το κρεβάτι σου.

Καρκίνος
Άσε τα «εγώ βολεύομαι με τα πάντα» και «δεν έχω πρόβλημα» και φρόντισε να έχεις άποψη. Διευκολύνεις εαυτόν και αλλήλους. Αρκεί να μη θέλεις να την επιβάλλεις.

Λέων
Ίσως δεν είναι και για μεγάλες εξορμήσεις η μέρα γιατί η διάθεση είναι κάπως βαριά και αξίζει να της δώσεις σημασία και να δεις γιατί. Ίσως να πήγαινες λίγο πιο ξεκούραστα.

Παρθένος
Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πως ό,τι αφήνεις ατελείωτο ή ανεπαρκώς φροντισμένο το βρίσκεις μπροστά σου. Ειδικά σε φιλίες και σχέδια να ’σαι φροντιστικότατος.

Ζυγός
Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη μέρα για υπαρξιακά ερωτήματα. Όμως ακόμη και το πολύ πολύ θετικό, αν δεν το θέλεις, δεν έχει αξία.

Σκορπιός
Κάποια παραπάνω σαφήνεια για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει με τους συγγενείς και στο σκεπτικό σου, την έχει η μέρα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα.

Τοξότης
Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου καλό είναι, γιατί και το δύσκολο, αν το δεις, κάτι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό.

Αιγόκερος
Στις προσωπικές σου σχέσεις δεν γίνεται να πας και πολύ βαθιά, αν δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπό σου κι αν δεν εκφράζεις αυτό που είσαι πραγματικά.

Υδροχόος
Το μόνος μπορεί να φαίνεται παραγωγικό και χρήσιμο, όμως τελικά στα πρακτικά και καθημερινά δυσκολεύει πολύ κι αναίτια τα πράγματα.

Ιχθύες
Ρίχνεις μια πιο καθαρή ματιά στα ερωτικά σου, τη σχέση με τα παιδιά, τη διασκέδαση. Κράτησέ την γιατί σου λέει πού βρίσκεσαι στην πραγματικότητα.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου 

καλοκαίρι διακοπές θάλασσα κολύμπι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Να προσέχεις λίγο παραπάνω το σώμα σου από αδεξιότητες κι απροσεξίες. Κράτησε ιδέες και ειδήσεις της ημέρας, διασκέδασε έστω κι αν ξεβολευτείς.

Ταύρος
Μην αφήσεις τις δυναμικές στο σπίτι/οικογένεια να ξεφύγουν επειδή κυρίως εσύ ζημιώνεσαι μέχρι του σημείου της σωματικής αδιαθεσίας.

Δίδυμοι
Οτιδήποτε νεοεμφανιζόμενο, από ιδέα, κουβέντα, μέχρι άτομο, σε βάζει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, έστω κι αν αυτό που θέλεις είναι οτιδήποτε άλλο.

Καρκίνος
Αξιοποίησε οτιδήποτε θετικό μαθαίνεις και συμβαίνει στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Επιτρέπεται να αλλάξεις σχέδια και κατεύθυνση. Μέχρι που επιβάλλεται.

Λέων
Ποιος το νόημα επιβεβαιώσεων και θετικών μηνυμάτων αν δεν έχεις το θάρρος να βάλεις ορισμένα πράγματα στη θέση τους στην καριέρα ή το γάμο σου;

Παρθένος
Ειδήσεις ή ανακύκλωση ιστοριών που αγχώνουν και στεναχωρούν. Αφορμή να δεις/κάνεις τα πράγματα διαφορετικά, όχι να προσπαθείς να επιβληθείς με το ζόρι.

Ζυγός
Επαφές και μηνύματα που ανοίγουν φιλίες, σχέδια κι ωραία πράγματα. Χρειάζονται όμως και λίγη (πολλή) φασίνα συναισθηματικά και οικονομικά.

Σκορπιός
Αναγνωρίσεις, μπράβο κι ευκαιρίες στην κοινωνική κι επαγγελματική ζωή, επιβάλλουν να οργανωθείς κάπως πιο αληθινά και στα δύο πεδία σχέσεων.

Τοξότης
Η αλλαγή περιβάλλοντος ή οπτικής γωνίας, οτιδήποτε καινούριο είναι λογικό να έχει και μια αναστάτωση ρουτίνας. Ακόμη και σοβαρή.

Αιγόκερως
Μάλλον χρειάζεται να πάρεις αρκετά σοβαρά κουβέντες και ειδήσεις που επηρεάζουν την τσέπη και το κρεβάτι σου. Να ξαναδείς τι είναι ωραίο και τι όχι.

Υδροχόος
Κράτησε τα ωραία που ακούγονται και μαθαίνεις στις σχέσεις σου, ακόμη κι αν συντρέχει σοβαρή αναστάτωση μέσα σου και στο σπίτι σου.

Ιχθύες
Μην γίνεις ο γραφικός που επειδή του λένε μπράβο κάνει τον μ@@@@κα. Ούτε φωνές και χαμός, να ’σαι ευγενικός ακόμη κι αν γίνονται περίεργα πράγματα.