Γυναίκα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου

γυναίκα-ζώδια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Κρατήσου μακριά από τη λογική του ο σκοπός αγιάζει τα μέσα στη δουλειά, γιατί στο κάτω κάτω της γραφής εσύ δεν χρειάζεται να κόψεις δρόμο.

Ταύρος
Πρόοδος χωρίς προσπάθεια δεν γίνεται, ειδικά όταν προσπαθείς να κάνεις κάτι καινούργιο. Ωστόσο, τσέκαρε λίγο τον εαυτό σου μήπως το παρατραβάς το πράγμα.

Δίδυμοι
Το ευκολότερο είναι να λειτουργήσεις με δικλείδες ασφαλείας και χειρισμούς ερωτικά και οικονομικά. Αυτό όμως σημαίνει πως κατά βάση λειτουργείς μόνος.

Καρκίνος
Δείξε λίγη στοργή στον εαυτό σου και σκέψου πόσο κόπο χρειάζεται για να φέρεις τους άλλους στα μέτρα σου, άσε που δεν φτάνουν και ποτέ.

Λέων
Η εργασιοθεραπεία είναι μια λύση για να αποφύγεις μια κάπως δύσκολη διάθεση, αρκεί να είσαι σε θέση να εργαστείς κάπως αποτελεσματικά.

Παρθένος
Η επανάληψη ενός μοτίβου που δεν σου αρέσει πραγματικά (σε έρωτα, διασκέδαση, με τα παιδιά σου) απλώς γιατί το ελέγχεις, πόσο ευχάριστη μπορεί να είναι τελικά;

Ζυγός
Καλύτερα οι γνώριμοι από τους καινούς δαίμονες σε σπίτι και γραφείο σκέφτεσαι. Εντάξει και σ' αυτό το πλαίσιο μην περιμένεις και κάτι διαφορετικό βέβαια.

Σκορπιός
Με την ασάφεια, την σιωπή ή το ρολάκι, επικοινωνιακά δεν πηγαίνεις πουθενά. Δοκίμασε λίγη ειλικρίνεια, όχι όμως για να επικρίνεις.

Τοξότης
Πρόσεξε λιγάκι τι κάνεις με τα χρήματά σου σήμερα, ιδιαίτερα αν μπαίνεις στον πειρασμό για παρατυπίες και λαμογιές.

Αιγόκερος
Μην παίρνεις γραμμή από τον απέναντι κι αισθάνεσαι αναγκασμένος να συμπεριφέρεσαι κάπως για να κρατήσεις τα προσχήματα, ειδικά αν δεν είναι ο σωστός τρόπος.

Υδροχόος
Έχε τον νου σου εξίσου για όσα προσπαθείς να κρατήσεις στην αφάνεια, όπως και στο ότι υπάρχουν πράγματα που δεν γίνεται να ελέγξεις όσο κι αν πιεστείς.

Ιχθύες
Προσπάθησε να μη γίνεις εύπιστος, ούτε να πάρουν τα μυαλά σου αέρα επειδή σου κάνει χώρο κάποιος φίλος ή βλέπεις φως σε κάποιο σχέδιό σου.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου

έρωτας καλοκαίρι ερωτευμενο ζευγάρι

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
H αφηρημάδα καλά κρατεί σήμερα, όπως και η απροσεξία και γενικώς το «στο περίπου». Έχε τον νου σου ειδικά όπου έχεις τάξει ή έχεις αναλάβει.

Ταύρος
Καλό είναι να παθιάζεσαι με τις απόψεις σου, όμως σήμερα ίσως το παρατραβήξεις το πράγμα. Με τους φίλους εντάξει, στη δουλειά όχι τόσο.

Δίδυμοι
Κοίτα να αποφύγεις τις «υποχρεώσεις» που ούτε εσύ ξέρεις γιατί σου προέκυψαν και πώς. Μικρή η πιθανότητα να σου βγει σωστά αν δεν συνδέεσαι καθόλου.

Καρκίνος
Σε έντονα συναισθηματική διάθεση βρίσκεσαι και κανένα πρόβλημα, ειδικά αν δεν την παραποτίσεις αλκοόλ και υπερβολικές προσδοκίες.

Λέων
Αν δίνεις, να δίνεις με την καρδιά σου. Διαφορετικά μάζεψε τις γενναιοδωρίες λιγάκι για να μην απογοητευτείς σε περίπτωση μη ανταπόδοσης.

Παρθένος
Ωραίο είναι που δίνεις χρόνο και χώρο στη σχέση σου, όμως μην το χαλάς περιμένοντας ντε και καλά να βγει ένα συγκεκριμένο σενάριο.

Ζυγός
Το πολύ αλκοόλ, φαγητό, ύπνος, τελικά σε πηγαίνει στο άλλο άκρο του «ωραίου». Κάπως έτσι και το να 'σαι στο περίπου στη δουλειά, καλύτερα τίποτα.

Σκορπιός
Να βγάλεις και ρομαντζάδα κι ευαισθησία και ό,τι ωραίο θέλεις. Απλώς μη χαλιέσαι και μη νευριάζεις αν δεν είναι κι οι άλλοι στην ίδια διάθεση.

Τοξότης
Λίγη προσοχή με τα ενδοοικογενειακά και τα του σπιτιού, από μπερδέματα με πρακτικές δουλειές μέχρι της παρεξήγησης το κάγκελο χωρίς λόγο.

Αιγόκερος
Αν θέλεις να γίνεις κατανοητός, ολόκληρες προτάσεις, ειλικρίνεια και, φυσικά, συναίσθημα. Αν λες ή ακούς τα μισά, η συνεννόηση είναι κι αυτή μισή.

Υδροχόος
Χρειάζεται και λίγη τεμπελιά, καλοκαίρι γαρ. Καλύτερα βέβαια εκεί και όπως σε παίρνει για να μην ψάχνεις μετά πού έχασες την μπάλα.

Ιχθύες
Αν και η βεβαιότητα για ό,τι βλέπεις και πιστεύεις είναι σε μεγάλες δόξες, λίγη διαλλακτικότητα ίσως σε γλιτώσει από θεαματικές γκάφες.