Γυναίκα

Mai: Mια γυναικεία τσάντα που συναρμολογούμε στο σπίτι

mai

Το ιαπωνικό στούντιο design Nendo σχεδίασε μια συλλογή τσαντών από ένα μόνο φύλλο δέρματος η κάθε μία, κομμένο με λέιζερ, τις οποίες ο αγοραστής μπορεί να συναρμολογήσει στο σπίτι. Λόγω της σύνθεσής της, η τσάντα πήρε το όνομα «Mai», από την ιαπωνική λέξη «ichi-mai» (ένα φύλλο).

Οι Mai διατίθενται στους αγοραστές τους σε επίπεδη μορφή. Με το που παραλάβει την τσάντα, ο πελάτης μπορεί να τη διπλώσει και συναρμολογήσει, δίνοντάς της τρισδιάστατη μορφή.

Είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, συμπεριλαμβανομένων του μουσταρδί, σκούρο καφέ, χακί και γαλαζοπράσινο. Η βαφή του δέρματος γίνεται με τανίνη φυτικής προέλευσης.

ο πελάτης μπορεί να τη διπλώσει και συναρμολογήσει, δίνοντάς της τρισδιάστατη μορφή
ο πελάτης μπορεί να τη διπλώσει και συναρμολογήσει, δίνοντάς της τρισδιάστατη μορφή

Το στούντιο Nendo δημιούργησε τη Mai για την ιταλική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου «Up To You Anthology» (εγκαινιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2019) η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες να σχεδιάσουν τη δική τους τσάντα ή να αγοράσουν κάποια που γνωστοί ντιζάινερ έχουν σχεδιάσει. «Η εταιρεία είναι μοναδική ως προς το ότι δεν περιορίζεται σε επαγγελματίες σχεδιαστές και είναι ανοιχτή σε σχεδιαστικές προτάσεις από τον οποιονδήποτε» σχολίασε, μιλώντας στο Dezeen, ο ιδρυτής του Nendo, Oki Sato.

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου

πεταλούδα λουλούδι άνοιξη

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Ένα διάλειμμα για να κάνεις κάτι που βρίσκεις διασκεδαστικό μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.

Ταύρος
Κάλεσε κόσμο στο σπίτι, για την παρέα, για να αναβαθμίσεις την ποιότητα του χρόνου που περνάς μέσα.

Δίδυμοι
Μία δεύτερη άποψη και μια διαφορετική ματιά, σε βοηθούν να δεις τον εαυτό σου και τα προβλήματά σου με άλλο μάτι, γι’ αυτό άκουσε.

Καρκίνος
Ένα καλό γεύμα και λίγη ξεκούραση παραπάνω ίσως κάνουν τα προβλήματά σου να φαίνονται λιγότερο προβληματικά.

Λέων
Χαμήλωσε λίγο την ένταση στα δικά σου σήμερα και δώσε περισσότερη σημασία στους φίλους σου και γενικά στον απέναντι.

Παρθένος
Κατόπιν εορτής και μέσα στο κεφάλι σου είναι πολύ εύκολο να δίνεις δίκιο στον εαυτό σου, αλλά ίσως δεν βοηθάει τις σωστές επιλογές.

Ζυγός
Λίγο χαζολόγημα το χρειάζεται η μέρα και οι φίλοι σου είναι εξαιρετική παρέα γι’ αυτό, αρκεί να μην περιμένεις συγκλονιστικά πράγματα.

Σκορπιός
Πρόσεξε μήπως κοιτάζεις τα οικονομικά σου με παρωπίδες σήμερα, ειδικά αν αισθάνεσαι απόλυτα βέβαιος και δες που στέκονται οι συνάδελφοι σου.

Τοξότης
Καλές οι πρωτοβουλίες γι’ αυτά που θέλεις να κάνεις, αν κι αξίζει μια δεύτερη ματιά αν δεν μοιράζονται κι άλλοι τον ενθουσιασμό σου.

Αιγόκερος
Τα έντονα συναισθήματα δεν μεταφράζονται πάντα καλά σε πρακτικό επίπεδο, όσο επίμονος κι αν είσαι.

Υδροχόος
Η διάθεσή να ασχοληθείς με την σχέση ή την παρέα σου, καλό είναι να μην περιορίζεται μόνο σε αυτό που θέλεις εσύ.

Ιχθύες
Για μερικά πράγματα αξίζει να επιμένεις στην δουλειά και στην καθημερινότητα σου, όχι όμως για όλα. Ορισμένα αξίζουν την αναστάτωση, κάποια όχι.