Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ!
YΛΙΚΑ:
- 450 γρ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ (60 – 70 % ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΚΑΟ)
- 200 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ SOFT ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΛΙΠΑΡΑ
- 5 ΜΕΓΑΛΑ ΑΒΓΑ
- 100 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
- 4 κ.σ. ΚΟΝΙΑΚ Ή ΡΟΥΜΙ
- 2 ΠΡΕΖΕΣ ΑΛΑΤΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
- ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
- ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ 6΄- 7΄ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
- ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
- ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ
- ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
- ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ
- ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 30 ΛΕΠΤΑ