Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Κέικ σοκολάτας χωρίς γλουτένη από την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου

κεικ σοκολάτας
 clock 17:30 | 02/09/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ!

 

 

 

YΛΙΚΑ:

  • 450 γρ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ (60 – 70 % ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΚΑΟ)
  • 200 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ SOFT ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΛΙΠΑΡΑ
  • 5 ΜΕΓΑΛΑ ΑΒΓΑ
  • 100 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
  • 4 κ.σ. ΚΟΝΙΑΚ Ή ΡΟΥΜΙ
  • 2 ΠΡΕΖΕΣ ΑΛΑΤΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

  • ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
  • ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ 6΄- 7΄ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
  • ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
  • ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ
  • ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
  • ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ
  • ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 30 ΛΕΠΤΑ

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis