Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Τζένιφερ Λόπεζ: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ ανήμερα της επετείου του γάμου τους

lopez
 clock 12:00 | 21/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Είναι πλέον και επίσημο πως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χωρίζουν οριστικά για δεύτερη φορά. Η διάσημη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πρώην πλέον σύζυγό της μετά από δύο χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το TMZ, η Jennifer Lopez κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου στο Los Angeles την Τρίτη, ανήμερα μάλιστα της επετείου των δύο ετών από τη γαμήλια τελετή τους που πραγματοποιήθηκε στην Georgia.

Η αίτηση που κατατέθηκε την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles έβαλε τέλος σε μια σχέση που πολλοί πίστευαν πως θα κρατήσει για πάντα… ειδικά μετά την επανασύνδεση τους πριν τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2025 – Κύπρος: «Κλείδωσε» ο καλλιτέχνης;

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis