Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Συγκλονίζει η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη: «Δε δέχομαι να τη λέτε Φεβρωνία»
Λιονάκη
 clock 20:00 | 24/09/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη, Τζένη, δήλωσε στην εκπομπή Πρωινο ότι δε δέχεται η κόρη της να λέγεται Φεβρωνία, το όνομα δηλαδή που έχει υιοθετήσει ως μοναχή. 

«Δε μου είπε ποτέ ότι θα γίνει καλόγρια. Φόραγε μαύρα και τη ρωτούσα γιατί φορούσε μαύρα και μου έλεγε ότι της αρέσουν. Τη ρωτούσα αν θα γίνει καλόγρια και μου έλεγε “όχι”. Μου το ανακοίνωσε τηλεφωνικώς παραμονή Χριστουγέννων. Της είπα το “σκέφτηκες καλά” και μου λέει “ναι”. Της είπα “να είσαι καλά, είσαι σε ηλικία που επιλέγεις. Εύχομαι να μην το μετανιώσεις”», ανέφερε αρχικά η Τζένη Λιονάκη για την κόρη της.

«Αν ξαναγεννηθώ ούτε θα παντρευτώ, ούτε θα κάνω παιδιά. Εγώ και το αίμα της ψυχής μου της είχα προσφέρει και ξαφνικά, χωρίς να πει τίποτα, εξαφανίζεται από τη ζωή σου. Έχω κόρη; Είχα ποτέ κόρη; Εγώ πιστεύω αν είχα κόρη θα με έπαιρνε να πει ένα “μάνα, τι κάνεις;”, τίποτα άλλο.

Της τα είχα προσφέρει όλα, είτε μου τα ζήταγε είτε όχι. Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι ευτυχισμένη. Δεν ξέρω, δεν έχω επαφή μαζί της. Εγώ δεν έχω αλλάξει ούτε το τηλέφωνό μου, ούτε το σπίτι μου. Αν ήθελε να έρθει σε επαφή, θα ερχόταν. Εγώ δεν μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί της. Αν αυτή είναι η επιθυμία της, να μη με βλέπει, έχει κάθε δικαίωμα. Εμείς οι γονείς είμαστε υποχρεωμένοι να οπλίσουμε το παιδί μας κι εγώ έκανα τα πάντα να οπλίσω το παιδί μου να βγει στη ζωή», δήλωσε η Τζένη Λιονάκη. 

 «Δε δέχομαι να τη λέτε Φεβρωνία, βαπτίστηκε και είναι Ναταλία. Τώρα πώς η εκκλησία που τη βάπτισε, καταργεί το μυστήριο… Για εμένα αυτά τα πράγματα είναι ακαταλαβίστικα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης 

Γιώργος Καραμίχος: «Η περιπέτεια της υγείας μου με έχει κάνει να παίρνω τον χρόνο μου για τα πράγματα»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis