Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Oικονομάκου: "Δεν με απασχολεί ο γάμος, δεν σημαίνει κάτι παραπάνω σε μια σχέση"

οικοναμου
 clock 22:00 | 16/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε στις φήμες που την θέλουν να παντρεύεται τον αγαπημένο της, Μπρούνο Τσερέλα.

«Δεν με απασχολεί ο γάμος, δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου σαν προτεραιότητα ή ότι σημαίνει κάτι παραπάνω σε μια σχέση που επί της ουσίας έχει αυτή τη δυναμική, οπότε θα δούμε», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου. 

«Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί που γράφονται πράγματα για εμένα, το έχω αποδεχτεί. Ξέρω ότι ζούμε στην Ελλάδα, οι περισσότερες εκπομπές χρειάζονται κάποια θέματα, τα περισσότερα site επίσης κάτι πρέπει να γράψουν, για κάποιους λόγους, κάποιες περιόδους βρίσκεσαι παραπάνω στο επίκεντρο και σε άλλες λιγότερο, οπότε κάποιο άνθρωποι βάλλονται πιο πολύ από όλο αυτό. Ευτυχώς υπάρχει ένας σεβασμός από τους δημοσιογράφους προς εμένα, δεν γράφουν κακά πράγματα. Ωραίο είναι αυτό που γράφουν ότι θα παντρευτώ, δεν είναι κακό», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Όταν η 15χρονη Κλαυδία είχε τραγουδήσει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis