Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Μπακοδήμου: «Δεν αντέχω πια να μένω στο ίδιο σπίτι με κάποιον»
μπακοδήμου
 clock 20:00 | 18/02/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Λίγο πριν επιστρέψει δυναμικά στη μικρή οθόνη μέσα από το απαιτητικό τηλεπαιχνίδι «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» (Δευτέρα – Παρασκευή στις 20.00 στο OPEN), η Μαρία Μπακοδήμου ανοίγει τα χαρτιά της σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. 

Εσύ βρίσκεσαι σε συνθήκη δέσμευσης αυτή την περίοδο;

Όχι, δεν βρίσκομαι.

Σου λείπει μια σχέση ή συνηθίζουμε πολύ στο «μόνοι μας» όσο μεγαλώνουμε;

Κοίτα, εγώ δεν αντέχω πια να μένω στο ίδιο σπίτι με κάποιον. Το να έχω κάποιον να τον βλέπω τρεις φορές την εβδομάδα, είναι ΟΚ, αλλά πρέπει να υπάρχουν και άλλα πράγματα. Να σέβεται και εκείνος τον εαυτό του. Οι άντρες δεν μεγαλώνουν σαν τις γυναίκες, αφήνονται, εμείς φροντίζουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Δεν έχω πολλές επιλογές ανάμεσα στους άντρες της ηλικίας μου, που να είναι και ελεύθεροι. Εμείς και στα γυμναστήρια θα πάμε και στους δερματολόγους μας, όχι από ανάγκη να αρέσουμε στους άλλους αλλά για να χαιρόμαστε αυτό που έχουμε.

Ωραία. Σε φλερτάρει λοιπόν ένας γοητευτικός 38άρης. Ενδίδεις ή όχι;

Μπορεί να μην προλάβει καν να μου πει την ηλικία του, να μη με έλκει. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Είναι μεγάλο το gap πάντως.

Διαβάστε επίσης 

Χρήστος Μάστορας: «Μακάρι να γινόταν σήμερα – Είμαι εδώ για να αναλάβω τις ευθύνες μου»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis