Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και εξήγησε πως ποτέ δεν πρόσεχε τη διατροφή της και άρχισε να το κάνει μετά τα 30 της.
«Ξεκίνησα να προσέχω μετά τα 30. Νομίζω πως η κάθοδος από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με βρήκε μόνη μου να τρώω πολύ ακατάστατα, έφερε και αλλαγές στις συνήθειες. Μαγείρευα και μαγειρεύω πάντα και προσπαθώ να προσέχω, αλλά οι πολλές ώρες στα γυρίσματα δεν αφήνανε τον χρόνο. Και μετά τα θέατρα, τρώγαμε αργά μετά τις παραστάσεις, δεν μπορούσαμε να φάμε πριν», είπε χαρακτηριστικά.
«Κάποια στιγμή, έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Είχα πάρει κιλά κι άρχισα να προσέχω πολύ αυστηρά και εντατικά, κάνοντας γυμναστική και εκεί κατάλαβα ότι αυτό θα με ακολουθήσει σε όλη μου τη ζωή με διαλείμματα. Είδα άμεσα τα αποτελέσματα και εκεί πάνω με πέτυχε και η εγκυμοσύνη και με βρήκε σε πολύ εντατικό ρυθμό γυμναστικής και υγιεινής διατροφής. Έτσι πέρασα ευχάριστα και το διάστημα της εγκυμοσύνης», προσθεσε.
Διαβάστε επίσης
«Έσπασε» το ρεκόρ δημοπρασιών των Beatles η κιθάρα του Τζον Λένον