Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Η Ελένη Χατζίδου για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

χατζίδου
 clock 16:00 | 28/11/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ελένη Χατζίδου χρειάστηκε να λείψει από την εκπομπή Breakfast και επέστρεψε κανονικά  και μίλησε για την περιπέτεια υγείας της κόρης της.

«Να τα πιάσουμε λίγο από την αρχή, γιατί ανησυχήσατε λίγο εχθές. Το εκτιμάμε πάρα πολύ το ενδιαφέρον σας, στείλατε πολλά μηνύματα για το κοριτσάκι μας. Έχει μία παιδική ασθένεια, ευτυχώς τα βρήκαμε όλα νωρίς, πήγαμε στο νοσοκομείο, πήρε τα φάρμακα που έπρεπε να πάρει κι έγιναν οι ανάλογες εξετάσεις».

Και πρόσθεσε: «Ήταν κάτι πιο ανησυχητικό που δεν το έχουμε ξαναδεί. Φιλάκια Μελιτάκι. Οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία είναι φωλιά μικροβίων, τι να κάνουμε… Έτσι είναι κολλάει, το ένα το άλλο»

Διαβάστε επίσης

Λιάγκας: Η ΕΣΗΕΑ τον διέγραψε για έναν χρόνο για το "ρεπορτάζ" για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis