Gossip - LifeStyle

Χρύσα Ρώπα: “Δυστυχώς δούλεψα με τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί"

Ρώπα

Η Χρύσα Ρώπα  μίλησε στην εφημερίδα Realnews και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου.

Το “πακέτο” με την καραντίνα πως το βιώνεις;

Στην πρώτη καραντίνα έπαιζα δυστυχώς με τον Κώστα Σπυρόπουλο στο “Toc-toc”. Kάναμε μεγάλη περιοδεία και Δευτέρα -Τρίτη γυρίζαμε και παίζαμε στο θέατρο “Ηβη”. Με το που πάγωσαν όλα ήμουν τόσο ταλαιπωρημένη που κοιμόμουν 20 μέρες συνέχεια. Το είχα απόλυτη ανάγκη.

Δε μπορώ να μη σταθώ και στο “δυστυχώς” που είπες. “Δυστυχώς έπαιζα με τον Σπυρόπουλο”.

Δυστυχώς, εννοείται δυστυχώς μετά από όλα αυτά που έμαθα. Είχα παίξει και με τον Κιμούλη και με τον Φιλιππίδη. Με τον Λιγνάδη όχι. Δε θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με ανθρώπους που φέρονται έτσι σε συναδέλφους. Αν και διαφέρουν οι υποθέσεις. Με τον Γιώργο παίζαμε μαζί στο “Όλα σε μια νύχτα” που είχε κάνει -μαζί μας ήταν και η Λέχου. Η υπόθεση μας ήθελε τρία ζευγάρια επί σκηνής σε τρία κρεβάτια και φώτιζε στιγμές από τις νύχτες τους. Εγώ με τον Ορέστη Τζιόβα κάναμε ένα φοβερό δίδυμο… Ποτέ δεν ξέραμε, δεν ήταν σαν τους άλλους που δεν ξέραμε. Γιατί πας και δουλεύεις μαζί του αγάπη μου; Γενικά μιλάω, όχι ειδικά. Σκοτώνοντας να παίξουν μαζί του. Αυτή την αλήθεια καταθέτω. Δεν τον υπερασπίζομαι, τοποθετούμαι δημόσια. Ήμουν μαζί του, μαζί τους σε αυτή την παράσταση. Και δεν είδα κάτι. Πίναμε καφέδες, ήμασταν μαζί. Λένε πως τα έκανε κρυφά στο αυτί τους, δίπλα ήμουν. Υπήρχε και προσωπική σχέση τότε μεταξύ τους. Τι να πω; Δεν ήμουν και φίλη με την Κατερίνα να με εμπιστευτεί. Ξανατονίζω, δεν την αμφισβητώ, απλά απορώ πως δεν είδα κάτι.

Διαβάστε επίσης Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο φινάλε, οι 4 θάνατοι και ο τρίτος κύκλος

Gossip - LifeStyle

Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανιψιά της ετοιμάζεται για τρίτο κύκλο θεραπείας

errika-prezerakou.jpg

Η 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου ολοκλήρωσε τη δεύτερη φάση της θεραπείας της. Η μικρούλα Αναστασία δίνει μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου.

"Χθες η Αναστασια έκλεισε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας στο Χιουστον .και ετοιμάζεται για τον τρίτο στην Νεα Υόρκη το πιο πιθανό .. Ολο αυτό το καιρό θεωρούσα κατάλληλο να σας κράτησω σε μια ησυχία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία .. και έτσι δεν ανέβαζα κάτι ... ισως γιατί η κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα ήταν μια ταλάντωση για την μικρή και τους γονεις της .. εκεί που είχε σταθεροποιηθεί έμπαινε εντατική και ξανάεβγαινε .... το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κανείς .. μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει απο την εντατική .
Σε όλη αυτη την μέχρι τώρα διαδρομή με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ με τα μηνύματα και την στήριξη σας .
Σήμερα βρήκα αυτή την φωτογραφία . Η Αναστασια με το μπαμπά της μαθαίνει να ψαρεύει . Ελπίζω μετά το τέλος της 3ης θεραπείας να μπορέσει να ξαναπάει ..
Πιστεύω η θάλασσα μας λατρευει μικρές γοργόνες σαν την Αναστασια μας :)
Σας ευχαριστώ και πάλι"
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης 

Survivor- Spoiler: Ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί οικειοθελώς