Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Γιώργος Μαζωνάκης: Το μήνυμα μέσα από το Δρομοκαΐτειο
mazonakis.jpg
 clock 09:00 | 18/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο Δρομοκαΐτειο παραμένει ο Γιώργος Μαζωνάκης και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα.  Το Star  εξασφάλισε το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη όπου ο ίδιος τονίζει πως δεν πάσχει από κανένα ψυχικό νόσημα, ενώ ο εγκλεισμός του έγινε ερήμην του.

"Ο προσωρινός μου εγκλεισμός εδώ στο Δρομοκαΐτειο έγινε χωρίς να ερωτηθώ και ερήμην μου. Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα που να χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και που μπορεί να με καταστήσει επικίνδυνο, είτε  για τον εαυτό μου, είτε για τρίτους. Υπήρξε άθλια μεθόδευση πίσω από αυτή  τη δοκιμασία.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Θαυμαστές, συνεργάτες, φίλους, επιχειρηματίες του Fever για την αμέριστη συμπαράσταση, για την στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε, αυτή την δύσκολη προσωπική μου στιγμή. Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας", ανέφερε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης

Καρβέλας: Δείτε τον υπέροχο μικρούλη γιο του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis