Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Γερμανού: "Ποτέ δεν θα νιώσω αντάξια του πατέρα μου"
γερμανού
 clock 10:00 | 14/03/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον πατέρα της, Φρέντυ και δήλωσε πως ποτέ δεν θα νιώσει αντάξια του, τονίζοντας επίσης πόσο της λείπει.

«Είναι συγκινητική βραδιά για εμένα. Δεν μου λείπει ως συγγραφέας και δημοσιογράφος, εμένα μου λείπει ο μπαμπάς μου. Με δίδαξε αμεσότητα και μου κληροδότησε το γλυκό κλίμα των συνεντεύξεων. Όταν έχεις ένα επίθετο βύσμα ανοίγουν οι πόρτες αλλά δεν θα κρατούσε τριάντα χρόνια. Ποτέ δεν θα νιώσω αντάξια του πατέρα μου», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρω αν είμαι σχολείο. Όποιος περνάει από την εκπομπή μου έχει καλή τύχη και περνάει καλά. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που συνεργαστεί. Τους παίρνω τηλέφωνο και το συζητάμε», τόνισε.

Διαβάστε επίσης 

Σπανού: "Βίωσα μπούλιγνκ και άλλαξα σχολείο, οι γονείς μου με έβλεπαν κάθε μέρα να κλαίω"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis