Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Γερμανού για την απιστία: «Δεν είναι πάντα μονόπλευρα τα πράγματα»
γερμανού
 clock 18:00 | 30/11/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Νίκος Κουρής σε συνέντευξή του  μίλησε για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τις σχέσεις και την απιστία και η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της συμφώνησε με την ουσία της τοποθέτησής του.

«Ο Νίκος Κουρής στο θέμα της απιστίας είπε ότι το θέμα είναι να μη νιώσεις ότι θες να πας με κάποιο άλλο άτομο. Άπαξ και το νιώσεις, σήκω και πήγαινε. Τώρα θα πέσετε να με φάτε, αλλά εγώ με αυτό συμφωνώ. Ήδη από τη στιγμή που βλέπω κάποιον και δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου, τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί, ήδη, τον έχω απατήσει. Όμως δεν μπορώ να τον αφήσω, γιατί τον αγαπώ», τόνισε.

 «Πάτε να μου το ρίξετε στο ηθικό, ότι πρώτα να χωρίσω και μετά να απιστήσω. Δεν είναι πάντα μονόπαντα τα πράγματα στη ζωή. Για μια απόλαυση, ένα στιγμιαίο λάθος ή και όχι, αν νιώσω ότι αυτό που έζησα μου άλλαξε τη ζωή, ναι θα τον χωρίσω. Αν όχι; Θα χαλάσω τη ζωή μου;».

Διαβάστε επίσης 

Διδασκάλου: «Στην προσωπική μου ζωή δεν έχω κακοποιηθεί, στη δουλειά ήταν λίγο χειρότερα τα πράγματα»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis