Η εφημερίδα Freddo αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά, Γιώργος Ανδρίτσος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές, αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες .
Ενώ, οι συνεργασίες που είχε στο παρελθόν η Σίσσυ Φειδά με επιχειρήσεις εσίασης και cafe, δεν κύλησαν ομαλά, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και απέβησαν άκαρπες και πως δεν μπορούσε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις προς τις συνεργαζόμενες εταιρίες. Έτσι εκδόθηκαν εις βάρος της διαταγές πληρωμής, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει. Μία από αυτές τις επιχειρήσεις, ανέθεσε σε δικαστικό επιμελητή να επισκεφτεί στις 8 Ιουνίου την οικία της στη Φιλοθέη, όπου κατοικεί με τον σύζυγό της προκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας.
Και το δημοσίευμα συνεχίζει πως ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά άρχισε να εξαπολύει γροθιές και μπουνιές και να σκίζει ακόμη και τα ρούχα του δικαστικού επιμελητή. Ο Παύλος Καλκιτανίδης μετά την επίθεση που δέχτηκε, κάλεσε την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας προσήγαγαν τους δυιο άνδες στο τμήμα, όπου κατατέθηκαν μηνύσεις, τόσο από τον δικαστικό επιμελητή όσο και από τον Γιώργο Ανδρίτσο. Ο δικαστικός επιμελητής αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο σύζυγος της Σίσσυς παρέμεινε στο τμήμα μέχρι την επόμενη μέρα.
Tην απάντησή της δεν άργησε να δώσει η ίδια μέσω Facebook, γράφοντας:


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.