Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε δώσει στην εκπομπή Παρασκήνιο το 1976 συνέντευξη αποκαλύπτοντας για σημαντικά θέματα για την ίδια. Η συνέντευξη αυτή 20 χρόνια σχεδόν μετά τον θάνατό της, βλέπει το φως της δημοσιότητας αφού είχε λογοκριθεί τότε.
«Μην ξεχνάς, τα πάντα τα κέρδισα μόνη μου. Δεν θυμάμαι να μου εχει χαρίσει κανείς ούτε ένα τασάκι. Αυτό δεν σου δίνει ικανοποίηση, σου δίνει χαρά», λέει χαρακτηριστικά.
«Αν το καλο εξετάσεις εγώ ήμουν ένα τραγικό πρόσωπο. Αναγνωρίζω ποια είναι η πορεία μου και ποια είναι η κατάληξή μου.Πιστεύω ότι στη ζωή μου θα μείνω μόνη. Δεν περιμένω καμία έκπληξη από την ζωή μου, δεν περιμένω από κανέναν τίποτα. Στο τέλος θα μείνω αγκυροβολημένη στο λιμάνι της επιτυχίας, στο λιμάνι της δουλειάς, στο λιμάνι της ευθύνης, στο λιμάνι του τίποτα. Για αυτό σου είπα ότι είμαι τραγικό πρόσωπο, αν σκεφτείς ότι παίρνω υπνωτικά για να κοιμάμαι…», συμπληρώνει χαρακτηριστικά ξαφνιάζοντας πολύ κόσμο.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που ακολουθεί που προβλήθηκε στην εκπομπη Happy Day: