Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια

επιβάτες πλοία
 clock 16:43 | 23/04/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, για το Πάσχα.

Σύμφωνα με στελέχη ακτοπλοϊκών εταιρειών η κίνηση φέτος αναμένεται να κυμανθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, με αυξητική τάση στους δημοφιλείς προορισμούς, όπως Κυκλάδες και Κρήτη.

Σημείωναν επίσης ότι όσοι έχουν σχεδιάσει να ταξιδέψουν από Μεγάλη Τετάρτη έχουν ήδη φροντίσει να κλείσουν έγκαιρα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Πάντως για τις αυξημένες ανάγκες των ημερών οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ήδη προσθέσει από τη Μεγάλη Τετάρτη έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis