Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Τσακώθηκαν για μια θέση στο μετρό και... έβγαλε μαχαίρι
μετρό
 clock 19:55 | 06/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα τρομακτικό περιστατικό βίωσαν οι επιβάτες του μετρό χθες (5/5), όταν στον σταθμό Ανθούπολης  άντρας έβγαλε μαχαίρι σε συνεπιβάτη του για... μία θέση.

Πώς άρχισαν όλα

Σύμφωνα με τον ANT1, το συμβάν σημειώθηκε μάλιστα σε ώρα αιχμής ενώ ο συρμός ήταν γεμάτος κόσμο, κάτι που επέτεινε την ένταση μέσα στο βαγόνι.

Σύμφωνα με το Μέσο, λίγο αφότου ο δράστης μπήκε στον συρμό, άρχισε να διαπληκτίζεται με συνεπιβάτη για το «προνόμιο» στην τελευταία διαθέσιμη θέση, με τον καβγά να κλιμακώνεται στην απονενοημένη πράξη του άντρα.

Ευτυχώς ο οδηγός του συρμού κατέβασε εγκαίρως τον προειδοποιητικό μοχλό, και χειρίστηκε επικοινωνιακά τον δράστη, μέχρι να σπεύσουν οι Αρχές για να τον συλλάβουν, με το συμβάν να λήγει αναίμακτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Η στιγμή της επίθεσης στην ιδιοκτήτρια του κυλικείου (βίντεο)

Πώς φορολογούνται τα αναδρομικά και σε πόσες δόσεις πληρώνεται ο φόρος

Σε νέα φάση οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ - Σχέδιο για πλήρη κατάληψη της Γάζας

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis