Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματίστηκε βρέφος κατά τη διάρκεια συμπλοκής δύο ανδρών και μιας γυναίκας

traymatistike_vrefos_kata_ti_diarkeia_symplokis_dyo_andron_kai_mias_gynaikas.png
 clock 10:41 | 07/11/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Σκηνές πανικού και αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα, όταν ένα μωρό, μόλις 4 μηνών τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ δύο ανδρών και μιας γυναίκας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να χτύπησε το βρέφος, ενώ ένας άλλος άνδρας δέχθηκε επίθεση από άνδρα που τη συνόδευε. 

Το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Η γυναίκα και ο άνδρας που φέρονται να ευθύνονται για την επίθεση συνελήφθησαν, ενώ η αστυνομία προχώρησε και σε τέσσερις προσαγωγές. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η σχέση ανάμεσα στα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.  

 

 dete.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis