Ελλάδα

Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ Κλήμης

Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ Κλήμης

Εσπευσμένα σε νοσοκομείο της  Δυτικής Αττικής εισήχθη ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το πρόβλημα υγείας του Σεβασμιωτάτου δεν έχει σχέση με την covid 19.

Ο μητροπολίτης Κλήμης (κατά κόσμον Δημήτριος Κοτσομύτης) έχει γεννηθεί στην Αίπεια Μεσσηνίας και πριν την χειροτόνηση του ως μητροπολίτη Περιστερίου είχε διατελέσει αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου και βοηθός του Αρχιεπισκόπου Αθηνών με τίτλο Μεθώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γλυκά Νερά: Νέα κατάθεση του 32χρονου πιλότου – Τι είπε για την «ψυχολόγο»

Έβρος: Τι είναι τα ηχητικά κανόνια που θα τοποθετηθούν στα σύνορα (βίντεο)

Ελλάδα

Δεκάδες παραβιάσεις και τρεις εμπλοκές με τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο

τουρκικά μαχητικά

Σε ένα νέο κρεσέντο προκλήσεων στον εναέριο χώρο της Ελλάδας προέβη σήμερα η τουρκική πολεμική αεροπορία. Συνολικά, πάνω από το αρχιπέλαγος πέταξαν επτά τουρκικά αεροσκάφη, έξι μαχητικά F-16 και ένα ελικοφόρο ATR το οποία προέβησαν σε 34 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Οι παραβιάσεις έγιναν όλες από τα τουρκικά μαχητικά F-16 δύο εκ των οποίων πέταξαν οπλισμένα. Σε τρεις περιπτώσεις οι παραβιάσειw του εθνικού εναέριου χώρου εξελίχθηκαν σε εικονικές αερομαχίες με τα ελληνικά αεροσκάφη που βρίσκονταν σε επιφυλακή.

Τα τουρκικά αεροσκάφη κινήθηκαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο και προχώρησαν σε τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τριμερής: Στήριξη σε μια δίκαιη, συνολική και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού

Από τα Mirage F-1 στα Rafale: Δείτε το εκπληκτικό βίντεο της Dassault Aviation

Κύπρος: Τουρκικά μαχητικά σχημάτισαν την Ημισέληνο πάνω από τα Κατεχόμενα