Ελλάδα

«Πορεία» ιερέων υπέρ... Αμβρόσιου στο Αίγιο!

ιερεις διαμαρτυρια αμβροσιος.jpg

Μια ξεχωριστή... συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα περίπου 60 ιερείς της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, με σκοπό να πείσουν τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο να μην παραιτηθεί. 

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό protionline.gr, η «κινητοποίηση» των κληρικών έγινε στο Επισκοπείο, με στόχο να εκφράσουν τη στήριξή τους ύστερα από την προ ημερών καταδίκη του για το ομοφοβικό του παραλήρημα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος  έχει πολλάκις εκφράσει τη βούλησή του να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του. 

Οι ιερείς, όπως αναφέρει το protionline, τελικά... έπεισαν τον Μητροπολίτη τους να βγει και να τους συναντήσει και τότε εκείνοι του ζήτησαν να παραμείνει στη θέση του, τονίζοντας ότι η Μητρόπολη, ο κόσμος αλλά και οι ίδιοι τον χρειάζονται.

Να σημειωθεί ότι οι ιερείς αποφάσισαν επίσης να πραγματοποιήσουν παράκληση, απόψε, Παρασκευή, στο ιερό προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής, ώστε όλοι μαζί να προσευχηθούν υπέρ των... μισούντων και αδικούντων. 

Οι ιερείς της Μητρόπολης είχαν τοποθετηθεί πάνω στην είδηση της καταδίκης του Μητροπολίτη τους προ ημερών, τονίζοντας ότι «πλέον οι ομάδες των ομοφυλοφίλων ανεξέλεγκτα, ασύστολα και ανεμπόδιστα θα μπορούν να επιβάλουν προκλητικά τον τρόπο της ζωής τους».

Κρήτη

Ελλάδα

Τουρισμός: Αντιδράσεις επιχειρηματίων για τον αποκλεισμό τους από το ΕΣΠΑ

ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Την δυσαρέσκειά τους, εκφράζουν, οι επιχειρηματίες των γραφείων ενοικιάσεως αυτοκινήτων και δικύκλων για τον αποκλεισμό τους από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, για επανεκκίνηση των τουριστικών επιχειρήσεων και κατ' επέκταση του τουρισμού .

Θεωρούν άδικη την απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης, να μην συμπεριλάβει τις τουριστικές επιχειρήσεις του κλάδου ενοικίασης αυτοκινήτων , δημιουργώντας έτσι μια κατάφορη αδικία, ακυρώνοντας τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού , για την στήριξη όλων των τουριστικών επιχειρήσεων .

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γραφείων 1διοκτητών Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων & Δικύκλων (Π.Ο.Γ.Ε.Α.Δ1) , με υπόμνημα της προς τους καθ' ύλην υπουργούς ζητά, να αλλάξει η απόφαση και να συμπεριληφθούν και οι επιχειρήσεις ενοικιάσεως αυτοκινήτων και δικύκλων .

Σε αντίθετη περίπτωση ο κλάδος θα αντιδράσει και θα προβεί σε όλες τι ενέργειες για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Βρέφος 2 μηνών βρέθηκε θετικό στον ιό - Νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ

Κρήτη: Οι "ξεχασμένοι" Μύλοι θα γίνουν μουσεία και αιολικά πάρκα - Όλος ο σχεδιασμός

Ρέθυμνο: Παράταση στις εγγραφές για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς