Ελλάδα

Πανελλήνιες 2021: Στις 9/7 οι βαθμολογίες - Με SMS η ενημέρωση των υποψηφίων

κινητό τηλέφωνο

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας που εστάλησαν στις σχολικές μονάδες (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) «η ανακοίνωση της βαθμολογίας των πανελλαδικών εξετάσεων προγραμματίζεται να γίνει την Παρασκευή 9-7-2021, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ».

Πρόκειται για το έγγραφο Φ.251/78914/Α5/01-07-2021 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με το έγγραφο:

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Παρασκευή 9-7-2021 το πρωί, αμέσως μόλις παραλάβουν όλα τα σχετικά δέματα, παρακαλούνται να παραδώσουν στους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων περιοχής ευθύνης τους τα δέματα που θα περιέχουν:

α. τα αποκόμματα των τετραδίων και

β. τις δύο εκτυπώσεις καταστάσεων.

Ο (Υπο)Διευθυντής κάθε ΓΕΛ μαζί με ένα μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των δύο καταστάσεων και των αποκομμάτων, πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων.

Στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Την ίδια ώρα και μέρα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με μία νέα διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

Παρόμοιο είναι το περιεχόμενο και του Φ.152/78915/Α5/01-07-2021 που αναφέρεται στα ΕΠΑΛ.

Ειδήσεις σημερα

Πανελλήνιες 2021: Με Γραμμικό Σχέδιο συνεχίζονται σήμερα τα Ειδικά Μαθήματα

ΣτΕ: Όχι στην αίτηση γονέων και εκπαιδευτικών κατά του υποχρεωτικού self test

Θεοδωρικάκος: Αδιανόητο να δημιουργηθεί πρόβλημα στις εξετάσεις για τα πρότυπα σχολεία

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - σεισμός: Η πρώτη εικόνα από τις ζημιές σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά

Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου: Tα παιδιά άφησαν τα  πράγματα τους στις αίθουσες

Στα 69 ανέρχεται ο αριθμός των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην ΠΕ Ηρακλείου, που μέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει ότι υπέστησαν πρόβλημα μετά τον φονικό σεισμό που χτύπησε το Ηράκλειο το πρωί της Δευτέρας. 

"Μέχρι στιγμής από τα 380 σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχουν απαντήσει ότι έχουν απαντήσει τα 136 και από τα 136, τα 69 έχουν δηλώσει ότι έχουν πρόβλημα" δήλωσε ο κ. Μπελαδάκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και σην εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, με μία πρώτη ανάγνωση, προβλήματα εντοπίζονται:

Σε 8 στο Αρκαλοχώρι, 5 στον Δήμο Γόρτυνας, 39 στον Δήμο Ηρακλείου, 4 στον Δήμο Μαλεβιζίου, 2 στον Δήμο Φαιστού, 7 στον Δήμο Χερσονήσου και φυσικά το δημοτικό σχολείο του Θραψανού που υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. 

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μανώλη Μπελαδάκη, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί καθώς το νούμερο προκύπτει από τα όσα έχουν δηλώσει έως τώρα οι Διευθυντές των σχολείων ενώ η καταγραφή των ζημιών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο - σεισμός: Πέρασαν τη νύχτα σε σκηνές, με κρύο και μετασεισμούς (φωτο)

Ηράκλειο - σεισμός: ΕΛ.ΑΣ: Δεν υπήρξε πλιάτσικο στα σπίτια των σεισμόπληκτων

Ηράκλειο - σεισμός: Επιδεινώθηκε η κατάσταση στο Αρκαλοχώρι μετά τη νέα δόνηση

ESPA BANNER