Ελλάδα

Ουρές στις τράπεζες παρά τα μέτρα: Αναλαμβάνει δράση η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

κορωνοϊός τράπεζες

Προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσαν οι ουρές που σχηματίστηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από τις τράπεζες, την ώρα που είναι σε ισχύ το μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Από νωρίς το πρωί πολλοί άνθρωποι, κυρίως ηλικιωμένοι, συγκεντρώθηκαν έξω από τράπεζες καθώς σήμερα είναι η τελευταία μέρα του μήνα. Οι εικόνες ήταν ανησυχητικές, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που αδιαφόρησαν για τα έκτακτα μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού.

Υπήρξαν ωστόσο και αρκετοί που τήρησαν τα μέτρα και περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να εξυπηρετηθούν.

Αναλαμβάνει δράση η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για τις ουρές στις τράπεζες

Νέα... αποστολή για τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς καλούνται να αναλάβουν δράση έξω από τραπεζικά υποκαταστήματα που παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός.

Ήδη από την περασμένη Πέμπτη, όταν και ξεκίνησαν να μπαίνουν οι συντάξεις, παρατηρήθηκαν μεγάλες ουρές έξω από τις τράπεζες. Χθες και σήμερα Τρίτη, όμως, το φαινόμενο ξέφυγε, με τους πολίτες όχι απλά να μην τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις να έχουμε και αψιμαχίες.

Κάπως έτσι αποφασίστηκε να συνδράμει και εκεί η ΕΛ.ΑΣ., με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να καταφθάνουν έξω από τραπεζικά υποκαταστήματα, προβαίνουν σε υποδείξεις προς τους πολίτες και να επιτηρούν εάν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Ελλάδα

Στους 181 οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό

νοσοκομείο Σωτηρία

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα κατέληξε χθες ένας άνδρας 72 ετών από κορωνοϊό.

Ο θάνατός του ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 181.

Ο 72χρονος έπασχε από αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, πνευμονική ίνωση, πνευμονική εμβολή, εν τω βάθει φλεβοθρόμβωση και έρπη ζωστήρα.