Ελλάδα

Ο ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος

Ιερέας

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Μελιβοία της Αγιάς στη Λάρισα, καθώς ο παπάς του χωριού βρέθηκε απαγχονισμένος το πρωί της Τετάρτης.
Ο ιερέας, ηλικίας 55 με 60 ετών, φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Την εικόνα του κρεμασμένου ιερέα βρήκε ο ίδιος του ο γιος, σε μια αποθήκη στη περιοχή Βέλικα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία βρέθηκαν στην αποθήκη, όπου βρέθηκε νεκρός ο ιερέας.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, στην αστυνομία θεωρούν ως πιθανότερο σενάριο αυτό της αυτοκτονίας και διεξάγουν έρευνα για να μάθουν πως έφτασε στο σημείο να βρεθεί απαγχονισμένος.
 

Ελλάδα

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο. Πέθανε ο Δήμος Βερούκας του Bazaar

Βερούκας Bazaar

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το Σάββατο ο πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar, επικεφαλής του Ομίλου Βερούκα, Δήμος Βερούκας, σε ηλικία 56 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Ο Δήμος Βερούκας γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 8 Αυγούστου 1964. Ήταν χημικός μηχανικός, απόφοιτος του ΕΜΠ, ΒSc marketing του Deree college of Athens.

Είχε πολυετή εμπειρία στο λιανεμπόριο τροφίμων, στην ανάπτυξη δικτύων, στο franchising και στην παράλληλη ανάπτυξη ακινήτων.

Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Bazaar ιδρύθηκε το 1994. Σήμερα αριθμεί 150 καταστήματα και 11 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα, την ευθύνη των οποίων ο εκλιπών είχε μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο.