Ελλάδα

Κορωνοϊός: Στους 565 οι νεκροί στην Ελλάδα

νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του τις τελευταίες ώρες λόγω επιπλοκών που προκάλεσε ο κορωνοϊός, αυξάνοντας, έτσι, την τραγική λίστα των νεκρών στη χώρα μας ελέω πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ένας 83χρονος κατέληξε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου - ξημερώματα Κυριακής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Με τον θάνατο αυτό και βάσει της χθεσινής ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ, ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα έφτασε στους 565.

Ελλάδα

Κορωνοϊός - Ιωάννινα: Σε καραντίνα δεκάδες υγειονομικοί μετά από κρούσματα στο Νοσοκομείο

κορωνοϊός νοσοκομείο

Ένας γιατρός και μία νοσηλεύτρια έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα δεκάδες υγειονομικοί να μπουν σε καραντίνα.

Μάλιστα, ολόκληρη η δεύτερη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων έχει τεθεί σε αναστολή λειτουργίας μετά την επιβεβαίωση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Στη Μονάδα νοσηλεύονταν συνολικά οκτώ ασθενείς, που χρειάστηκε να μετακινηθούν στις υπόλοιπες τρεις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου.

Σε καραντίνα, σύμφωνα πάντα με την κρατική τηλεόραση, τέθηκαν 27 άτομα: έξι γιατροί, 15 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό και έξι καθαρίστριες.

Όλο το προσωπικό υπεβλήθη σε rapid test για τον κορωνοϊό, με τα αποτελέσματα, ευτυχώς, να είναι αρνητικά.  Ο έλεγχος του προσωπικού θα επαναληφθεί.

Διαβάστε επίσης: Κορωνοϊός - Δερμιτζάκης: Με τόσα κρούσματα δεν γίνεται να μιλάμε για άνοιγμα στις γιορτές

Κορωνοϊός: "Συναγερμός" στην Πολεμική Αεροπορία της Τρίπολης

ΗΠΑ: Ξεδιαλύνεται το μυστήριο - Ποιος εξαφάνισε τον μονόλιθο της Γιούτα