Ελλάδα

Κακοκαιρία: Ξεβράστηκαν μέχρι και ...ψάρια στη στεριά (φωτο - βίντεο)

κακοκαιρία Σέρρες

Σύμφωνα με το serraikanea.gr, στην περιοχή Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες, καταγράφηκαν πραγματικά τρομακτικές σκηνές, τις οποίες αποτύπωσαν μέσω κάμερας χρήστες του Facebook και δείχνουν τη μανία της φύσης.

 

 

Αντίστοιχη εικόνα είχαμε και στις Σέρρες με κεντρικούς δρόμους να "πνίγονται" από τα νερά.

 

 

 

Ήταν τόσο έντονο το φαινόμενο και μεγάλη η δύναμη του νερού στην Κοιλάδα Σερρών ώστε εκτός από τα φερτά υλικά ξεβράστηκαν και ψάρια. Είναι ενδεικτική η φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook κάτοικος της περιοχής.

Ξεβράστηκαν μέχρι και ψάρια
Ξεβράστηκαν μέχρι και ψάρια

 

 

 

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Πέντε θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες στην Ελλάδα

κορωνοϊός

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στη χώρα, λόγω επιπλοκών που προκάλεσε ο κορωνοϊός, καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν καταγραφεί πέντε νέοι θάνατοι.

Συγκεκριμένα, ένας 83χρονος κατέληξε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου - ξημερώματα Κυριακής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Επιπλέον, μια 79χρονη κατέληξε στο «Παπανικολάου», ένας 67χρονος στον «Ευαγγελισμό», μια 85χρονη στο «Σωτηρία» και ένας 72χρονος στο Γενικό Πανεπιστημιακό Λάρισας, όλοι τους με υποκείμενα νοσήματα. 

Με τους θανάτους αυτούς και βάσει της χθεσινής ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ, ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα έφτασε στους 569.