Ελλάδα

Επεισόδια με χημικά και αυγά στο υπουργείο Οικονομικών (βίντεο)

ΠΟΕΔΗΝ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια νοσοκομεία, η ΑΔΕΔΥ και άλλες δημοσιοϋπαλληλικές οργανώσεις.
Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ κατάφεραν να παραβιάσουν και να ανοίξουν τα ρολά που βρίσκονται στην είσοδο του κτιρίου, από την πλευρά της στοάς επί της οδού Νίκης, ενώ ζητούσαν να συναντήσουν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Διαμαρτύρονται για τις περικοπές στο επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και έχουν αναρτήσει πανό στην είσοδο του υπουργείου αποκαλώντας το "υπουργείο φτώχειας και ανέχειας".
Στη συνέχεια επενέβησαν οι άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο και απώθησαν τους διαμαρτυρόμενους κάνοντας χρήση χημικών. Ως αντίδραση αυτοί πέταξαν καλάθια με αυγά.

Ελλάδα

ΥΠΕΞ: Απορρίπτει στο σύνολο τους τις τουρκικές αιτιάσεις για το επεισόδιο στον Έβρο

Έβρος

Η Επιτετραμμένη στην Άγκυρα, κατόπιν σχετικών οδηγιών, απαντώντας σε σχετικό έκτακτο διάβημα στο οποίο κλήθηκε νωρίτερα σήμερα στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, απέρριψε στο σύνολο τους τις τουρκικές αιτιάσεις σχετικά με φερόμενο περιστατικό στον Έβρο» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως σημειώνεται επίσης, επισήμανε στην τουρκική πλευρά την υποχρέωση της τελευταίας να φυλάει τα σύνορα της και να μην επιτρέπει τη δράση διακινητών και την παράνομη μετανάστευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρόδος: Στον εισαγγελέα ο 47χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τη σύζυγο του

Έκκληση Σκρέκα λόγω καύσωνα: "Περιορίστε την κατανάλωση ρεύματος"