Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Έκκληση Γεωργιάδη για εμβολιασμό κατά της γρίπης: Σας δίνουμε το εμβόλιο δωρεάν σε όλα τα φαρμακεία
αδωνις γεωργιαδης
 clock 08:20 | 12/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Δημόσια έκκληση για εμβολιασμό κατά της γρίπης απηύθυνε με ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως τονίζει στην ανάρτησή του «στις εφημερίες των Νοσοκομείων του ΕΣΥ πλέον υπάρχει τεράστια πίεση από ανεμβολίαστους ανθρώπους με γρίπη». 
«Είναι κρίμα και να ταλαιπωρείτε τους εαυτούς σας και να επιβαρύνετε το ΕΣΥ, επειδή δεν κάνατε ένα απλό αντιγριπικό εμβόλιο»
συνεχίζει ο υπουργός Υγείας.

Ειδικά, δε, για το εμβόλιο κατά της γρίπης γράφει πως «ούτε mRNA είναι, ούτε τίποτε, δοκιμασμένο 70 χρόνια. Σας το δίνουμε δωρεάν σε όλα τα φαρμακεία».

«Σας παρακαλώ κάντε και τώρα το εμβόλιο, η γρίπη θερίζει πραγματικά πλέον είναι κρίμα. Ακόμη και τώρα να το κάνετε θα κάνει μεγάλη διαφορά» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Άσπρισαν δρόμοι από το χαλάζι - Άνοιξαν οι ουρανοί (εικόνες)

Ηράκλειο: Απολογείται ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίασε τις κόρες του

Ηράκλειο: Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis