Ελλάδα

Άρπαξαν όπλο και φυσίγγια από σπίτι αστυνομικού

αστυνομικός.jpg

Ένα υπηρεσιακό πιστόλι, τρεις γεμιστήρες και 50 φυσίγγια άρπαξαν άγνωστοι από σπίτι αστυνομικού στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες αφού παραβίασαν παράθυρο του διαμερίσματος, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και άρχισαν να ερευνούν όλους τους χώρους.

Εντόπισαν ένα πακτωμένο χρηματοκιβώτιο κι αφού κατάφεραν να το πάρουν μαζί τους, εξαφανίστηκαν σαν κύριοι.

Σύμφωνα με το cnn.gr λίγη ώρα αργότερα, όταν ο αστυνομικός επέστρεψε στο σπίτι του, διαπίστωσε ότι είχε γίνει στόχος διαρρηκτών κι ότι έλειπε το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο, μάλιστα, είχε και χρήματα.

Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιος βρίσκεται πίσω από τη διάρρηξη, ενώ πήραν DNA και αποτυπώματα για να διαπιστώσουν, εάν πρόκειται για άτομα που τους έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν.

Ελλάδα

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα φαρμάκου για τις μυκητιάσεις

Ο ΕΟΦ

Την ανάκληση της παρτίδας 8266H με ημερομηνία λήξης 31/08/2021 του φαρμακευτικού προϊόντος για μυκητιάσεις AZZOL-S CAPS 100MG/CAP BT x 14 (BLIST 2 x7), αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), λόγω αποτελεσμάτων εκτός προδιαγραφών στις δοκιμές της ομοιομορφίας μάζας.

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται προληπτικά στο πλαίσιο προάσπισης της δημόσιας υγείας με σκοπό την ενίσχυση της εθελοντικής ανάκλησης της εταιρείας S.J.A. PHARM ΕΠΕ, η οποία οφείλει να υλοποιήσει την ανάκληση σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ειδήσεις σήμερα

Τα 6,3 Ρίχτερ που συγκλόνισαν τη Λάρισα! (Φώτο - Βίντεο)

Κορωνοϊός: Tι είναι το «βραχιολάκι» καραντίνας

Κορωνοϊός: Tι είναι το «βραχιολάκι» καραντίνας