Νεκρή από πυροβολισμούς έπεσε μια γυναίκα, το απόγευμα της Δευτέρας, στο Αγρίνιο, κοντά στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, η γυναίκα, περίπου 45 ετών, δέχθηκε σχεδόν εξ επαφής πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό μέσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.
Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ φέρεται να έγινε καταδίωξη του φερόμενου ως δράστη στην περιοχή γηπέδου Παναιτωλικού όπου κινούνταν με όχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, μαρτυρία στρέφει τις έρευνες σε άνδρα με τον οποίο σχετίζονταν η άτυχη γυναίκα.
Διαβάστε επίσης
«Μου είπε πως αν ανοίξω το στόμα μου, θα με θάψει», λέει η 24χρονη Ειρήνη για τη μητέρα της
Καιρός: «Πάγωσε» η Βόρεια Ελλάδα -Ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας