Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια συμπλοκή: Ανήλικοι μαχαίρωσαν δύο αδέλφια για μια απλή παρατήρηση

περιπολικό
 clock 19:21 | 21/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Επίθεση από ανήλικους δέχθηκαν δύο αδέλφια στην Πάρο όπου η ομάδα των νεαρών προκαλούσε αναστάτωση, χθες το βράδυ, στην περιοχή της Μάρπησσας, χτυπώντας κουδούνια και προκαλώντας όχληση στους κατοίκους.

Οι δύο κάτοικοι, αδέλφια 23 και 33 ετών, έκαναν παρατήρηση στους ανήλικους, με αποτέλεσμα να προκληθεί αρχικά φραστικό επεισόδιο, το όποιο κατέληξε στο να δεχτεί επίθεση από τους νεαρούς ο 23 χρόνος, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Σύρου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάρου, Κώστα Μπιζά, η ομάδα των νεαρών φέρεται να είναι ανήλικοι, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του νησιού.

Ο νεαρός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δέχτηκε δύο μαχαιριές στην πλάτη, οι οποίες του προκάλεσαν τρύπα στον πνεύμονα. Μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. της Πάρου όπου διανυκτέρευσε, καθώς λόγω καιρού δεν μπορούσε να πετάξει το Σινούκ. Τελικά έφυγε από την Πάρο στις 09.30 το πρωί και έφτασε στο νοσοκομείο Σύρου, όπου εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τη μητέρα, η ομάδα των νεαρών προκαλούσε εδώ και μήνες προβλήματα στην Μάρπησσα.

Πριν λίγο καιρό, ο 33χρόνος αδελφός του θύματος, είχε διαμαρτυρηθεί και τους είχε ζητήσει να φύγουν από την περιοχή. Από εκείνη την ημέρα, οι νεαροί άρχισαν να πηγαίνουν καθημερινά έξω από το σπίτι του 33χρονου. Χθες, μια μικρή ομάδα ατόμων εμφανίστηκε αργά το απόγευμα και πέταξαν πέτρες στο σπίτι του. Τους κυνήγησε και λίγα μέτρα πιο κάτω του επιτέθηκαν άλλα επτά άτομα.

Εν τω μεταξύ, είχε ήδη ειδοποιηθεί από τη σύντροφο του 33χρονου ο μικρός αδερφός ο οποίος έσπευσε στο σημείο. Εκεί εντόπισε τον αδερφό του να βρίσκεται ριγμένος στο έδαφος με την ομάδα των νεαρών από πάνω του να τον χτυπούν. Στη προσπάθεια να βοηθήσει τον αδερφό του, ο 23χρονος δέχτηκε δύο χτυπήματα από μαχαίρι στην πλάτη. Οι νεαροί δράστες αμέσως μετά εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Κυκλάδων, έχουν πραγματοποιηθεί δυο προσαγωγές και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ναυάγιο στη Ρόδο: Στον ανακριτή οι δύο Τούρκοι διακινητές – Αγνοείται ένα 4χρονο κορίτσι

Θύμα ληστείας ο δικηγόρος Χρήστος Σαλαλές - Κουκουλοφόροι εισέβαλλαν σπίτι του, τον έδεσαν και τον φίμωσαν

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis