Ελλάδα

«Αγνόησαν» τον… εγκλεισμό, πλακώθηκαν στο ξύλο και βρέθηκαν με χειροπέδες

Μπουνιά

Ο αναγκαστικός εγκλεισμός για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού έφερε και… παρατράγουδα μεταξύ γειτόνων στον Βόλο! Δύο ζευγάρια που κατοικούν στην ίδια πολυκατοικία και που είχαν από παλιά προσωπικές διαφορές είπαν να… ξεμουδιάσουν με ένα γερό καβγαδάκι για να ανάψουν λίγο τα αίματα!

Έτσι, ένας 59χρονος και η συνομήλικη σύζυγός του άρχισαν να λογομαχούν από τα μπαλκόνια τους με τον 47χρονο και τη 44χρονη σύντροφό του που μένουν στον από κάτω όροφο. Κουβέντα στην κουβέντα δεν άργησαν να εξαπολύσουν βρισιές οι μεν στους δε, ώσπου αποφάσισαν να το… χοντρύνουν και να πιαστούν στα χέρια.

Οι γείτονες από τα απέναντι μπαλκόνια αλλά και από την ίδια πολυκατοικία κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και προσπάθησαν να σταματήσουν το επεισόδιο.

Όμως οι τέσσερις γείτονες αλληλομηνύθηκαν για εξύβριση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αναγκαστούν να τους συλλάβουν και να τους οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη, τους έκανε συστάσεις να ηρεμήσουν και τους άφησε ελεύθερους.

Ελλάδα

Μεταφορικό ισοδύναμο: Παρατείνεται μέχρι 7 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Γιάννης Πλακιωτάκης

Παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης Μεταφορικού Ισοδυνάμου Επιχειρήσεων για το Α’ εξάμηνο του 2020.

Η απόφαση αυτή ελήφθη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη ύστερα από σχετικό αίτημα των νησιωτικών επιχειρήσεων που δοκιμάζονται από τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού, όπως οι επιχειρήσεις της Σάμου.

Παρόμοιο αίτημα υπέβαλαν και τα θεσμικά όργανα των επιχειρήσεων της Κρήτης που για πρώτη φορά συμμετέχουν στο μέτρο.