Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζημιές στο Αίγιο απο το σεισμό των 4,8 Ρίχτερ

ekriti, image not found
 clock 22:49 | 07/11/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ζημιές στην τοιχοποιία του μητροπολιτικού ναού της Παναγίας της Φανερωμένης στο Αίγιο, καθώς και στη τοιχοποιία μίας πολυκατοικίας, έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα μετά τον σεισμό των 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 7.15 το απόγευμα. Επίσης ένα ακατοίκητο παλιό σπίτι έχει πάρει κλίση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Διδασκάλου, ο οποίος βρίσκεται στο Αίγιο, αμέσως μετά την σεισμική δόνηση βρέθηκαν στην πόλη κλιμάκια της πολιτικής προστασίας και του ΤΑΣ, προκειμένου να διενεργήσουν ελέγχους. Επίσης, όπως πρόσθεσε, λειτουργεί στο δημαρχείο ο τετραψήφιος αριθμός 4118, στον οποίο μπορούν να τηλεφωνούν οι κάτοικοι και να υποβάλουν αιτήματα για ελέγχους. Ακόμη, όπως ανέφερε ο Γιώργος Διδασκάλου, στο Αίγιο βρίσκονται, για καθαρά προληπτικούς λόγους, ενισχύσεις της Πυροσβεστικής, καθώς και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, που θα παραμείνουν στην πόλη καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας.

Στο μεταξύ, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στους κατοίκους, λόγω του σεισμού, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αισθητός, έχει επανέλθει η ηρεμία στην πόλη.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis