Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για ψευδή απειλή για βόμβα
schiphol
 clock 19:40 | 01/01/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι αστυνομικοί συνέλαβαν υπό την απειλή όπλου έναν 29χρονο Βρετανό σήμερα στο αεροδρόμιο Σίπολ του Άμστερνταμ αφού φώναξε αρκετές φορές ότι είχε μια βόμβα.

Ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα βάσει της ολλανδικής νομοθεσίας, δεν είχε στην πραγματικότητα βόμβα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ολλανδικής συνοριακής αστυνομίας Έρικ Φερμόιλεν. Πρόσθεσε πως ο άνδρας ανακρίνεται για να διαπιστωθούν τα κίνητρά του.

Η διατύπωση ψευδούς απειλής για βόμβα αποτελεί ποινικό αδίκημα στην Ολλανδία και ο άνδρας θα αντιμετωπίσει κατηγορίες αφού παραπεμφθεί σε εισαγγελέα, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis