Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη νίκησαν την Ισπανία!

Τσιτσιπάς, Σάκκαρη
 clock 17:47 | 28/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη χάρισαν στην ελληνική ομάδα τη νίκη με 2-1 επί της Ισπανίας, στον πρώτο αγώνα της στο United Cup.

Στο καθοριστικό ματς του μικτού διπλού στο Περθ, το ελληνικό δίδυμο επικράτησε με ανατροπή των Σέρχιο Μάρτος Γκόρνες και Ιβόν Καβάλ-Ρέιμερς 4-6, 6-3, 10-6 και ολοκλήρωσαν την ολική επιστροφή της εθνικής ομάδας, που είχε ξεκινήσει με ήττα της Σάκκαρη από την Τζέσικα Μπούθας.

Ο Τσιτσιπάς στη συνέχεια νίκησε τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα για να έρθει η νίκη στο διπλό, που δίνει τη δυνατότητα στην ελληνική ομάδα να παλέψει για την πρωτιά του 3ου ομίλου και την πρόκριση στα προημιτελικά απέναντι στο Καζακστάν, τη Δευτέρα 30/12 (οι αγώνες αρχίζουν στις 4 π.μ. ώρα Ελλάδας).

Οι Τσιτσιπάς/Σάκκαρη έχασαν το πρώτο σετ 6-4, αλλά στο δεύτερο ανέβασαν την απόδοσή τους, πέτυχαν νωρίς το break και κράτησαν ως το τελικό 6-3. Στο super tie-break το ελληνικό δίσυμο πήρε από την αρχή ένα προβάδισμα 2-3 πόντων, οι Ισπανοί μείωσαν σε 7-6, αλλά με τρεις διαδοχικούς πόντους το "γαλανόλευκο" ζευγάρι "κλείδωσε" τη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2024: Οι καλύτερες στιγμές του ελληνικού πoδοσφαίρου

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νίκησε και η Ελλάδα ισοφάρισε 1-1 την Ισπανία

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis