Αθλητικά

Super League 2: Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής

κ19 εργοτελης.jpg

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Super League 2. Η αυλαία του πρωταθλήματος θα ανοίξει με το παιχνίδι Απόλλων Λάρισας - Κασσιόπη το οποίο θα διεξαχθεί το
Σάββατο (28/9) στις 16:00.

Από τα ματς της Κυριακής (29/9) ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και του Πλατανιά με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:
Σάββατο (28/9, 16:00)
Απόλλων Λάρισας – Α.Ο. Κασσιόπη (γήπ. Φιλιππούπολης)
Κυριακή (29/9, 16:00)
Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης (γήπ. Δόξας Δράμας)
Απόλλων Πόντου – Χανιά (γήπ. ΜΓΣ Καλαμαριάς)
Απόλλων Σμύρνης – Εργοτέλης ΓΣ 88 (γήπ. Γ. Καμάρας)
Παναχαϊκή 1891 – ΠΑΣ Γιάννινα 1966 (γήπ. Αγυιάς Πάτρας)
Α.Ο. Πλατανιάς – Λεβαδειακός (γήπ. Περιβολιών).

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.