Η Σούπερ Λίγκα δεν έκανε δεκτό το αίτημα της Β' Εθνικής να γίνει το μπαράζ ανόδου στις 11 Ιουνίου κι έτσι οριστικά θα γίνει την Κυριακή 8 Ιουνίου ανάμεσα στην Ξάνθη και την τρίτη ομάδα της Β' Εθνικής.Μάλιστα ανακοίνωσε την ακριβή ημερομηνία για το μπαράζ, ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου ή τον ΑΟ Χανιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Super League αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί όπως ο αγώνας μπαράζ (play out) μεταξύ της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και της 3ης ομάδας της Football League διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου 2014, σε γήπεδο που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 από ομάδα της Super League».
Νωρίτερα, την Τρίτη 3 Ιουνίου η Football League Θα επικυρώσει τη βαθμολογία των play off. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Συνεδριάζει την Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014 και ώρα 16.00΄,το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :
1.Επικύρωση βαθμολογίας play off FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ
2.Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Νέων FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ
3.Διάφορα Θέματα".