Ο ΟΦΗ πήρε πανάξια το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της Κρητικής ομάδας, Χρήστο Κόντη να δηλώνει την περηφάνεια του για τους παίκτες του αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης.
Μάλιστα στις δηλώσεις του, στην Cosmote TV, οι ποδοσφαιριστές του, του έκαναν... επίθεση αγάπης, ενώ ένας οπαδός της ομάδας στη συνέχεια τον σήκωσε στους ώμους!
«Είναι τρομερό το συναίσθημα. Κοιτάξτε τον κόσμο, τα παιδιά που έκαναν μια συγκλονιστική προσπάθεια. Είμαστε πανάξιοι Κυπελλούχοι. Με όλη τη δουλειά που έχουν κάνει. Είμαι περήφανος για τα παιδιά και για τον κόσμο της Κρήτης», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Πάθος, περηφάνια, αγάπη, φιλοξενία. Ο κόσμος της Κρήτης είναι καταπληκτικός. Νιώθω λες και είμαι 100 χρόνια εκεί. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Πρέπει να δώσω κάτι και αυτό είναι το ευχαριστώ το δικό μου σε αυτούς».
Τέλος για την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη ανέφερε: «Είναι ένα συγκλονιστικό επίτευγμα να μπορέσουμε του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο. Έχουμε και μια πιθανότητα να μπούμε και στο Europa League.