Αθλητικά

Ο Αυστριακός Χάρκαμ διαιτητής στο Ελλάδα - Λιχτενστάιν

harkam2.jpg

Η UEFA όρισε τον Αυστριακό διαιτητή Αλεξάντερ Χάρκαμ στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με το Λιχτενστάιν την Κυριακή (8/9).
Ο Αυστριακός έχει ξανασφυρίξει την εθνική μας στο φιλικό με την Αρμενία στις 31 Μαΐου του 2012, καθώς είχε σφυρίξει και την νίκη της ΑΕΚ επί τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Ρωσία για τα προκριματικά του Europa στις 4 Αυγούστου του 2016.

Αθλητικά

Νάστος: «Ο ΟΦΗ θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό, το παν η αλληλεγγύη»

nastos.png

Ο Ανέστης Νάστος ανήγγειλε μέσα από τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr την κίνηση του ΟΦΗ να καταθέσει ένα σημαντικό ποσό στηρίζοντας το εγχείρημα και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης.  

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εκπροσώπησε τους Ομιλήτες στον τηλεμαραθώνιο και ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα καταθέσει σημαντικό ποσό στο πλαίσιο του εγχειρήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανέστης Νάστος:

«Το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη, ο συνάνθρωπος και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές. Εμείς σαν παίκτες του ΟΦΗ θα καταθέσουμε ένα σοβαρό ποσό, κάνω έκκληση στους ανθρώπους του Ηρακλείου ότι το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να στείλουν ένα sms».