Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκατό γκολ καριέρας ο Καρέλης

ΚΑΡΕΛΛΗΣ
 clock 11:59 | 13/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Νίκος Καρέλης τη φετινή σεζόν σημείωσε τέσσερα γκολ στις 27 αναμετρήσεις του(ένα το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ) με τα χρώματα του Παναιτωλικού, αλλά ήταν αυτά που χρειαζόταν ώστε να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό τερμάτων στις αναμετρήσεις του με όλους τους συλλόγους και σε όλες τις χώρες στις οποίες έχει αγωνιστεί, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου έχει σημειώσει τα 27 από αυτά τα γκολ με τα χρώματα του Παναιτωλικού, ενώ περισσότερα από τα μισά (52) είναι στα 211 παιχνίδια του για το πρωτάθλημα της Super League.  Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε το πρώτο του τέρμα στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός - Εργοτέλης 0-4 στις 17 Απριλίου 2011 και ήταν το μοναδικό που σημείωσε με την ομάδα του Ηρακλείου.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Άμκαρ, με την οποία δεν σημείωσε κανένα τέρμα σε 10 αναμετρήσεις και επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό (113 αγώνες - 36 γκολ). Η Γκενκ ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του (75 αγώνες - 33 γκολ).

Με τον ΠΑΟΚ είχε τρία γκολ σε δέκα αναμετρήσεις, ενώ χωρίς γκολ ήταν το πέρασμα του από την Μπρέντφορντ (4 αγώνες) και από τη Ντεν Χάαγκ. Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν το 2014-15 με 19 τέρματα σε 50 αναμετρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Basket League : Νίκες για Ολυμπιακό και Προμηθέα στη Basket League

ΕΚΑΣΚ: Πρώτο βήμα ο Εργοτέλης-Στα τελικά οι κορασίδες του Ηροδότου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis