Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουντιάλ με 40 ομάδες προτείνει ο Ινφαντίνο

infantino.jpg
 clock 16:58 | 23/02/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Η αύξηση του αριθμού των ομάδων που θα λαμβάνουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μία από τις αλλαγές που θα κάνει ο ο Τζιάνι Ινφαντίνο αν κερδίσει τις εκλογές της  FIFA. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα AS, είπε ότι σκοπός του στο Μουντιάλ 2026 να πάρουν μέρος συνολικά 40 ομάδες! 
«Θα δώσουμε την ευκαιρία σε άλλες οκτώ ομάδες να πάρουν μέρος στη μεγάλη αυτή διοργάνωση», τόνισε σχετικά με την απόφασή του αυτή και στη συνέχεια εξήγησε: 

«Είναι το μεγαλύτερο εργαλείο που έχουμε στα χέρια μας για να μπορέσουμε να προωθήσουμε το ποδόσφαιρο και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο», κατέληξε.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis